Aktywne Wpisy
Sigfried +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +290
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
od siebie polecam szałwię+miętę+rumianek+forsycję
zostaw ziołowe, bo strata czasu
zacznij od rodzinnego (i tak u psychiatry dostaniesz SSRI na początek) któreś SSRI, np któreś podane wyżej;
jak nie wypali to po dwóch-trzech miesiącach zglos się do psychiatry
@Miskaryzu: Myślę, że póki co nie potrzebuję niczego mocniejszego niż jakiś ziołowy i w miarę naturalny lek. Nie mam najlepszych wspomnień z lekami na receptę i traktuję je jako ostateczność.
jak nie wypali to po dwóch-trzech miesiącach zglos się do psychiatry
@Miskaryzu: To serio konieczne? :v
@Imod: Znam, znam
mnie za mocno pobudza chmiel, nie mogę po nim spać :\
@Miskaryzu: Chyba to to pierwsze, Tritico czy jakoś tak. Okropieństwo.
@Miskaryzu: Ja dobrze wiem, że potrzebuję psychoterapii (DDD). Leków bardzo nie chcę, wolałabym tylko lekko się
ostatni raz dorzucałem kruszoną szyszkę ponad rok temu
na mnie działa zbyt pobudzająco, a nie trzeba dużej ilości
od tego mam kawkę ( ͡~
Trittico (ssri) z reguły bierze się tylko nasennie; poznałem tylko jedna osobę która miała to w miksie jako XR - o jednostajnym przedłużonym uwalnianiu. Popularne jest CR które osiąga swój peak (dlatego brany nasennie) po paru godzinach, i nawet rano nie musisz czuć skutków ubocznych. Poza tym to okrutnik jeśli chodzi o odstawianie.
Leki ziołowe niestety mają to do siebie że ludzie biorą je w nieskończoność i nie widzą nic złego w tym że próbują wszystkie dostępne na rynku, nie patrząc nawet na składy, dawki czy