Stary #klan to jest sztos. Oglądam od pewnego czasu wspólnie z ludźmi na takiej grupce na FB Beka z Klanu, bo tvpis zaczęła jakiś czas emisję po jednym odcinku dziennie i codziennie komentujemy na YT po czym wrzucający usuwa odcinek i jest w pytę. PS: To Trabant Rysia xD
@MarianoaItaliano: Obserwuje to sobie czasem właśnie, bo zawsze jest pociesznie a komentarze rozbrajają na drobne. Co to był za wątek z tym harcerstwem?
@dejwo: jak coś to można komentować na #staryklan codziennie, ja nie mam nic przeciwko ;)
@Czaczkes: Ola się zapisała do harcerstwa i trochę to zawadza Koniaczkom bo przestała się uczyć kosztem wizyt w harcówce, ogólnie dojdą te jej iryutujące koleżanki a sam wątek jest wręcz śmieszny na tle problemów Agi z dyrektorem Kozubem w liceum w I sezonie. Ogólnie teraz dom Koniaczków i sceny w nim
@MarianoaItaliano: No Surmaczowa po śmierci doktora ogólnie stała sie dla mnie jedną z ciekawszych postaci. Trochę ratuje jeszcze sytuację ekipa Dario, bo reszta nudnawa ostatnio jak.. jak korpojacek.
PS: To Trabant Rysia xD
Co to był za wątek z tym harcerstwem?
@Czaczkes: Ola się zapisała do harcerstwa i trochę to zawadza Koniaczkom bo przestała się uczyć kosztem wizyt w harcówce, ogólnie dojdą te jej iryutujące koleżanki a sam wątek jest wręcz śmieszny na tle problemów Agi z dyrektorem Kozubem w liceum w I sezonie. Ogólnie teraz dom Koniaczków i sceny w nim