Wpis z mikrobloga

@peszmerd to trochę tak jakby twój kolega, którego pradziadek np. jakiś Alojzy Wiśniewski kiedyś miło pomógł twojemu pradziadkowi np. Janowi Nowackiemu, kazał ci, żebyś nie nazywał go Sebastian Wisniewski tylko Ziomek Od Tych Którzy Ratują Dupy Nowackim wink, wink.

#!$%@? pomysł, pozdrawiam, to nie są te emocje do których chcesz się odwołać zakładając firmę i szukając klientów a jedyny kto ucieszy mordę to Polonia, która, jak to Polacy, potrzebuje docenienia i chwalenia
@peszmerd tyle że Polacy sami nie obronili ich domów, a więc idealna nazwa dla Polaków spuszczających się nad tym, że Polacy walczyli i kilku z nich było bardzo skutecznych. To idealna nazwą aby podbudować ego klienta Polaka czujacego się lepszym od Brytyjczyka, robiąc gowno pracę w ich kraju ( nie wszyscy oczywiście)
@peszmerd czyli niczym się nie różnimy od Brytyjczyków i od każdego innego narodu.

Wiadomo, że to był zart, ale sami Polacy są już śmieszni jak wspominają o 303 i że to tylko oni i nikt więcej był bohaterem i to dzięki nim wygrali, że ten twój zart mało kogo rusza.
Wiadomo, że to był zart, ale sami Polacy są już śmieszni jak wspominają o 303 i że to tylko oni i nikt więcej był bohaterem i to dzięki nim wygrali, że ten twój zart mało kogo rusza.

@Dansann: tak tak, I was only pretending XD nizej fragment w ktorym jednak to nie był zart

To idealna nazwą aby podbudować ego klienta Polaka czujacego się lepszym od Brytyjczyka, robiąc gowno pracę w
@peszmerd ja nie napisałem, że to ja zarrowalem.
To ty napisałeś, że ty żartowałeś, ale kierowałeś post do kogoś innego nie do mnie i ja się do tego odniosłem.

O nas (dużej części) nie żartowałem, byłem jak najbardziej powazny. Irytuje mnie już jak to My uważamy, że to My wszystko zrobiliśmy i to My we wszystkim jesteśmy najlepsi. Życie i historia pokazuje jak narazie coś innego. Może w przyszłości, ale będąc tak