Aktywne Wpisy
anita-kowalewka +54
30062018 +179
Od dwóch dni spać nie mogę. Budzę się, kręcę, przewracam z boku na bok. Olśniło mnie, poszedłem sprawdzić kaloryfer i odpalony na 5.
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
Różowa dostanie taki #!$%@?, że całą zimę nawet go nie tknie. Zdemontuje dziś te gałki. Jak można spać w takiej saunie, ani to zdrowe ani przyjemne. A ona jeszcze ma jakąś kołdrę zimową i śpi w długim rękawie i spodniach.
Kto mieszka z różową ten się w cyrku nie
Nazwa: 303
Motto: Saving your homes like we did back in 1940
Chyba sukces
#uk #unaswuk
#!$%@? pomysł, pozdrawiam, to nie są te emocje do których chcesz się odwołać zakładając firmę i szukając klientów a jedyny kto ucieszy mordę to Polonia, która, jak to Polacy, potrzebuje docenienia i chwalenia
Ludzie, #!$%@?, sie wy rozumiecie ze to dowcip?
@Dansann: widac ze #!$%@? sie znasz jakie brytyjczycy maja podejscie xD czuja sie lepsi od siebie samych, gardza soba zaleznie od tego skad pochodza, jebia w sloganach jedni na drugich.
Wiadomo, że to był zart, ale sami Polacy są już śmieszni jak wspominają o 303 i że to tylko oni i nikt więcej był bohaterem i to dzięki nim wygrali, że ten twój zart mało kogo rusza.
@Dansann: tak tak, I was only pretending XD nizej fragment w ktorym jednak to nie był zart
To ty napisałeś, że ty żartowałeś, ale kierowałeś post do kogoś innego nie do mnie i ja się do tego odniosłem.
O nas (dużej części) nie żartowałem, byłem jak najbardziej powazny. Irytuje mnie już jak to My uważamy, że to My wszystko zrobiliśmy i to My we wszystkim jesteśmy najlepsi. Życie i historia pokazuje jak narazie coś innego. Może w przyszłości, ale będąc tak
tak naprawde to nie XD
@peszmerd: dodaj "Coventry, 14.11.1940" i sukces gruzowany