Wpis z mikrobloga

Dziwna sprawa z tym #upc, umowa mi się kończy za niecały tydzień a jeszcze nie dostałem od nich ani jednego telefonu w sprawie przedłużenia xD zwykle konsultanci trują dupsko miesiąc do przodu
  • 11
@kp_14: ja obecnie mam za 60zł, bo internet 500mb i jakiś tam pakiet telewizyjny ale nie mam telewizora

I też by się ze mną nie skontaktowali gdybym nie zadzwonił xD umowa po pół roku(na tyle miałem do tej pory) przechodzi w czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia, przy czym zwiększa się cena za internet o bodajże 5zł, więc źle nie jest

gdybym nadal chciał płacić tyle samo, to jedyne co to
@KevinMalone: Ja właśnie się dzisiaj zorientowałem, że umowa mi się skończyła, bo przyszła faktura o 5 zł więcej. Nikt nie zadzwonił, ale to może dlatego że za 50 zł mam kablówkę i 150mb neta i jestem dla nich jedynie pasożytem ( ͡° ͜ʖ ͡°) wypowiadałeś umowę? Zaproponowali coś fajnego?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kierownikwykopu Zadzwoniłem, przekierowali mnie przez 3 różne działy i stanęło na tym że mogą mi dać kartę sim za złotówkę miesięcznie i to jedyna oferta jaką dla mnia mają xD nie wypowiedziałem bo teraz mam czas nieokreślony z miesięcznym okresem wypowiedzenia, więc mi pasuje

I też trochę pasożytuję bo mam najtańszą ofertę ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale żadnego kontaktu do końca nie było