Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z Was rozwiązywał może projekt Web Scraper na hyperskill.org? Utknąłem na Stage 4/5: The Soup is Real.
Jako screen załączam opis zadania. Ogólnie chodzi o to by pobrać i zapisać artykuły z kategorią "News" na komputer. Link ma być na sztywno w programie, więc tylko pobiera z głównej. Niby wszystko u mnie działa, ale nie mogę przejść testów, nie wiem o co chodzi, modyfikowałem już kilka razy i nic z tego, program był sporo krótszy ale przy kolejnych próbach weryfikacji próbowałem coś zmieniać i go niepotrzebnie rozbudowałem, bo ciągle robi to samo.
Nie wiem czy czegoś nie zrozumiałem z polecania czy gdzieś może popełniłem błąd logiczny.
Polecenie mówi o zapisanie artykułu jako binarnym z kodowaniem 'utf-8' to akurat nie wiem czy zrobiłem dobrze.

Kod

#python
Islam - Czy ktoś z Was rozwiązywał może projekt Web Scraper na hyperskill.org? Utknął...

źródło: comment_1614627719jwsgofK0f0CLlsCYdeDzR9.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ogólnie to wywala mi coś takiego, nie wiem właściwie czy to błąd po ich stronie czy u mnie
"""Unexpected error in test #1

We have recorded this bug and will fix it soon.

Submitted via IDE
  • Odpowiedz
We have recorded this bug and will fix it soon.

@Islam: To jest prawdopodobnie error po stronie hyperskill, miałem tam podobny błąd, nie mogłem dokończyć projektu przez parę dni po czym zaczęło działać i wyslali mi wiadomość, że usunęli buga. Ogólnie projekty mają fajne, jednakże polecenia i implementacja rozwiązań wciąż pozostawiają wiele do życzenia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mactrix: zgadzam się z opinią. Wydaje mi się że ten projekt jest też nowy bo został zrobiony chyba tylko z 10x, no nic poczekam, bo szkoda czasu kombinować. Zmienię sobie na inny projekt narazie
  • Odpowiedz
@mactrix: Jednak rozwiązali problem i poszło. Problem był u nich. Trochę czasu się pomęczyłem, ale w sumie nie uważam tego za czas stracony
  • Odpowiedz
@Islam ja jeden projekt praktycznie miałem skończony, a nie puszczał mnie system (kalkulator że stack i queue) i trochę mnie to sfrustrowało, bo na kompie wszystko działało, a potem za dwa dni wiadomość, że mieliśmy errora i pomogłeś nam go usunąć ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz