Aktywne Wpisy
Mieszkam z żoną i dzieckiem na 75 m kw. (3 pokoje). W ciągu paru lat praktycznie wszyscy moi znajomi z dziećmi wynieśli się z tego osiedla. Jeden kupił dom 150 metrów, drugi i trzeci mieszkania po 100 metrów. Wszyscy zostawili sobie poprzednie mieszkania (65-75 metrów) na wynajem. Zaczynam miec wrażenie że mam najgorsze warunki mieszkaniowe z ludzi których znam. Ostatnio jedna osoba o moich 75 metrach powiedziała "mnie by było w takim
Buli98 +102
bakston chce się wykopkom przypodobać #famemma
Powstań, Powstań do pracy się weź! Do pracy cię woła i miasto i wieś! Jest 07:02:00, Poniedziałek, 01 marca 2021. Imieniny: Antoniny, Radosława, Dawida. Słońce wstało dziś o 06:36. Będzie oświecało nas 10 godzin i 46 minut, w zenicie znajdzie się o 11:59 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:22. Ciemna noc zapadnie o 18:39, ale gwiazd można wypatrywać od 17:58. Dziś zaczyna się nowy miesiąc, Wypłata już tuż tuż ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Eh nie anony. Auto w serwisie, 8 stów już będzie w plecy, w pracy maszyna, ale na maszynie ciągle coś do roboty. I nie wiem, czy sie odrobię. Dość powiedzieć, że
@wynalazek_one: możemy kiedyś zrobić totowroclaw jak będą coś fajnego realizować w narodowym forum muzyki └[⚆ᴥ⚆]┘musicie odwiedzić, to chyba jedyne miejsce we wrocławiu które warto
Aż zawołam. Dodzwoniłam się i teleporada się udała. Otóż, teleporady tej udzielał mi nasz świadek weselny XD Świat jest bardzo mały.
W nocy na melinie na parterze trwało ćpanko w najlepsze całą noc. Ojciec w pierdlu za przemoc w rodzinie, matka
ja swoje z patologią na ścianą przeżyłam, i niestety z tego co mi wiadomo to dalej się mnożą i przekazują swoje #!$%@? życiowe kolejnej generacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@algus dzisiaj dopiero młodego usłyszałam. Ten starszy to już sam sobie przyszłość kształtuje, ale dziwię się że z ofiary tak szybko stał się katem.
@omi-omi to miastowi. Wsiowi o 15 jadą do domu i mówia żeby dzwonić do miasta 20 km dalej jak coś się dzieje :(
@wynalazek_one:
Brzmi bombowo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jurgen_Van_Beethoven: @Pjotsze: @mobutu2: @Sikorka2017:
@Dioddy: @algus: od wykladu do wykladu i będzie koniec semestry(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@bolorollo:
@TomTailor100: celebrować można na różne sposoby, ważne żeby robić to stosownie do okazji i z głową ( ͡º ͜ʖ͡º)
@omi-omi: prawie
no dzien dobry ja stalem sobie obejrzalem sensacie xx wieku i wegla ja nanosil obiat zjad herbate wypil ciasto zjad i w czolgi gram i tak dalej i ja cv skladalem zyczcie dla mnie powodzenia i tak dalej bo to dla mnie wazne lubie was koledzy bardzo no
Powodzenia!
@shitty_support: super babcia...
Nagrać film/dzwięki następnym razem i wysłać do jakiegoś programu. A panie w opiece to pewnie emerytowane stare raszple co marzą o ciszy i spokoju :/
@shitty_support ciężko się to czyta. Oby to się pozytywnie zakończyło.
Ludzie ludziom zgotowali ten los, babcia kocha synka czy tam córkę i zawsze wybieli chyba że sama dostanie tak że będzie już za późno. Echh te małe społeczności. Czy Polacy muszą mieć nad sobą bat?
@algus @omi-omi @slabehaslo policja teraz ma inny problem, bo prawie strzeliła w "instrybutor" Słowotwórstwo mnie nie przestanie zaskakiwać!
@Hansim33 powodzenia!
Ja mam jedno i tego jednego nie moge doprowadzić do niezawodności.
Ale teściu odebrał od mechanika, 850 pln nie moje, ale trzeba było, bo bębny w tylnej osi po prostu zdechły. Tzn - obudowa jeszcze żyła i sama tarcza miała grubość (czy tam inny wymiar) akurat na granicy, ale stwierdziłem, że jak za 5 000 km (mogę to zrobić w 3 miesiące samych dojazdów do pracy) i tak
Komentarz usunięty przez autora
@mobutu2: Dziękuję Waćpanu!
@slabehaslo: Ojtam, taka muzyka dobra na wszystko i na każdą porę dnia i nocy :-) (Chociaż rzeczywiście - na wieczór i noc najbardziej :} )