Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +73
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +171
-Wykiwał wujka i jego firmę na duże pieniądze (swoją drogą to tam po weterynarii kroki w biznesie stawiał Obajtek)
-Chciał do końca pozbyć się wujka i jego firmy czego dowodem są nagrania rozmów gdzie przy okazji bluźni i obraża ludzi, a media i kochane #tvpis usprawiedliwają to Tourettem, czym dają w pysk osobom nprawdę chorym na tą chorobę
-Za rządów PIS Ziobro umorzył sprawę dochodzenia czy Obajtek spowodował straty dla wuja w wysokości 1,4 mln (przy okazji Piotrowicz mówi, że musi istnieć niezalezne i wolne sądownictwo xd)
-Kierował ARiMR przeprowadzajac niezgodnie z prawem czystkę w kadrach gdzie potem 85 pracowników otrzymało łącznie 1,4mln odszkodowania
-Rolnicy nie otrzymali po raz pierwszy na czas od kiedy jesteśmy w UE pieniędzy od tej Agencji
-Jako prezes Energa stawiał kloca na kwotę 453 mln złotych, suma summarum nic nie wyszło z tego, aha i jeszcze ograniczał kontrakty na rozbudowywanie energi z wiatraków
-Jako prezes w Orlenie spełnia mokre sny Jarosława, ciągnąc nas (jeszcze nie ale będzie) w dolinę wolności mediów i prasy i pozbywając się konkurencji (przejęcie Lotosu) robiąc monopol na rynku
-Aha i jeszcze jak był Radnym Pcimia to dał biednemu poszkodowanemu rolnikowi rolki folii w ramach odszkodowania. Szkoda, że ten człowiek od słów "Jak żyć Panie premierze" przyznał potem, że nie mógł ich kompletnie wykorzystać, ale Obajtek i Kaczński sobie zbili na tym wizerunek.
Ciekawy nam się syzkuje ten nowy premier.
#bekazpisu #neuropa #polityka #polska