Wpis z mikrobloga

Hejt, hejtem - ale trudno, tak czasami bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podoba mi się ten zapach i otoczeniu, a jakimś perfumowym koneserem nie jestem. Planuje kupić Sauvage w roli uniwersalnego zapachu, opłaca się dalej kupować Writera, czy po tej reformulacji o której pisali na wykopie, jest już mocno syfowaty?

#perfumy
  • 19
@Odbuta: @alvaro1989: @Sosabowski:

Wiem jak jest Panowie, osobiście nie znalazłem jakichś wpisów, które jednoznacznie odpowiadają na temat tego, czy Writer jest już out z gry, czy nie. Jeden rabin mówi tak, drugi nie, że jeden pies i te nowe Writery takie same jak te starsze, drugi mówi że syf totalny. Stąd się zastanawiam po prostu.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Osqr: kupuj i się nie przejmuj, #!$%@? reformulacja jakiejś podróby za pięćdziesiąt złotych xD jak coś to zawsze możesz używać jako odświeżacza powietrza, bo nie zal kasy. A na codziennego psikacza polecam również Dior Homme 2020 jeśli Sauvage Ci się podoba.
@Osqr: warto kupić sauvage, bo to po prostu dobry zapach do używania na codzień. Nie przejmuj sie antagonistami tego zapachu. Krytykują go ludzie którzy go nie mają a nawet pewnie jakis procent ktora ich nigdy nie wachala. Wersja edp dla mnie najlepsza pod wzgledem parametrow. Pronektuje jak szalony. Pzdr
@Rozporek12: @Jampetrarka:

Dzięki za normalne odpowiedzi Mireczki. EDP jest lepsze od EDT, poważnie? Zależy mi na zapachu, który nie odrzuci kobiet, żeby różowej się spodobał, koleżankom w pracy itp. Rozważałem ADG Armaniego, ale wiadomo jak z tym bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 godziny i elo, a klona żadnego godnego uwagi nie ma.
@Osqr: edt może i ciut ładniejszy ale edp lepiej i dłużej trzyma a swoje komolementy tez zbiera.

A co do writera, kupowalem jakos w listopadzie ubieglego roku i szanuje ten zapach, jest dobry, parametry średnie ale na pewno nie nędzne. Za ten hajs warto go mieć, lepszy niz kazdy inny z zary!
@Osqr: dla mnie EDP to jest mocarz jeśli chodzi o parametry. Kiedy ja już nie czuję to inni i tak go czują mocno. EDT może być zapachowo trochę przyjemniejszy ale parametry słabsze.