Aktywne Wpisy
Jankowalski715 +47
Zbliżają się wybory samorządowe i europejskie. Od dzisiaj pod każdym filmem na oficjalnym kanale Tuska na YT wrzucam krytyczny komentarz o kredycie 0%. Jeżeli też uważasz, że kredyt 0% spowoduje dalszy wzrost cen mieszkań zaplusuj ten wpis i obserwuj tag #tuskwywalkredytzeroprocent
Będę Cię wołał do krytyki tego pomysłu w wystąpieniach Tuska na YT. Zakładam, że jego sztab czyta komentarze, więc może informacja o negatywnym sentymencie wyborców/elektoratu dojdzie do niego tym kanałem. Tusk
Będę Cię wołał do krytyki tego pomysłu w wystąpieniach Tuska na YT. Zakładam, że jego sztab czyta komentarze, więc może informacja o negatywnym sentymencie wyborców/elektoratu dojdzie do niego tym kanałem. Tusk
Eppis 0
Skąd jesteście?
#perfumy
Wiem jak jest Panowie, osobiście nie znalazłem jakichś wpisów, które jednoznacznie odpowiadają na temat tego, czy Writer jest już out z gry, czy nie. Jeden rabin mówi tak, drugi nie, że jeden pies i te nowe Writery takie same jak te starsze, drugi mówi że syf totalny. Stąd się zastanawiam po prostu.
Dzięki za normalne odpowiedzi Mireczki. EDP jest lepsze od EDT, poważnie? Zależy mi na zapachu, który nie odrzuci kobiet, żeby różowej się spodobał, koleżankom w pracy itp. Rozważałem ADG Armaniego, ale wiadomo jak z tym bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 godziny i elo, a klona żadnego godnego uwagi nie ma.
A co do writera, kupowalem jakos w listopadzie ubieglego roku i szanuje ten zapach, jest dobry, parametry średnie ale na pewno nie nędzne. Za ten hajs warto go mieć, lepszy niz kazdy inny z zary!
Polecacie Saważa wersje Parfum, czy Eau de Parfum? Już się pogubiłem, nie wiedziałem ze są dwie takie wersje, czym się różnią od siebie, która jest lepsza? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wersja Parfum dla mnie i dla wielu jest najgorsza.
Jak parametrowo EDP do EDT? Daje radę? Czytałem gdzieś na wypoku, ze EDT jest lepsze parametrowo niż EDP.