Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

k*rwa wykopki, dla was to heheszki a w tle życiowy dramat młodej kobiety, brak mi słów na was...

@m_silvus:
Jestem pewny, że na to ogłoszenie odpowiedziało mnóstwo osób. Potężny dramat młodej kobiety - nie musi pracować xD, może związać się z patusem a na końcu i tak jacyś #!$%@? faceci ją przygarną. 0 odpowiedzialności. TO JEST DRAMAT, powtarzam, DRAMAT! Musi dawać dupy bo nie chce jej się pracować. I są na
  • Odpowiedz
@elerbas: przygarniasz taką niedojdę wynajmujesz mieszkanie przez olx albo airbnb na tydzień, korzystasz ile możesz. Ostatniego dnia wuchodzicie z domu i ty już tam nie wracasz.
  • Odpowiedz
@Flypho: Tak, dramatem jest to, że ona sama myśli, że jedyne co ma do zaoferowania to seks. Widać tu, że ma niskie poczucie własnej wartości, nie widzi, że może żyć inaczej. Może nikt jej nie dał innego wzorca. Trudna sytuacja i dla niej i dla dziecka, bo to nie są sprzyjające warunki do rozwoju.
  • Odpowiedz
k*rwa wykopki, dla was to heheszki a w tle życiowy dramat młodej kobiety, brak mi słów na was...

@m_silvus: Nie #!$%@?, ten jej dramat to jest lepsza sytuacja niż ma 90% mężczyzn i tak. A gdyby tylko zmienic płeć, spotęgować przypał nawet 100 krotnie to byś wlazł i HEHEH ALE PRZEGRYW, ha tfu na takie fałszywe szuje jak ty
  • Odpowiedz
@m_silvus: jakby takie ogłoszenie napisał jakiś piwniczak wykopek to była by strefa beki a takto olaboga piekło kobiet bo trzeba się wziąśc za siebie i znaleźć pracę (ale po co lepiej dać d00py za utrzymanie xD)
  • Odpowiedz