Aktywne Wpisy
baton967 +14
#przegryw jakbym mogl codziennie zasypiać wtulony w babę jakoms to bym chodził jak nakręcony, jeszcze bym prace znalazł i robił nadgodziny, a tak to nie mam siły na nic
w tym na znalezienie baby i weź tu znajdź rozwiązanie jak go nie ma
w tym na znalezienie baby i weź tu znajdź rozwiązanie jak go nie ma
ludi91 +82
#famemma #budda #youtube
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
Serio ktoś myślał że 20 letni chłopak który wrócił ze zmywaka w UK. Sam rozkręcił tak kanał na YT i z czapy miał takie samochody? A zapomniałem, jakaś furę kupił po powrocie i zaczął ją wypożyczać i zaraz otworzył wypożyczalnie Xd loterię są tylko do zarabiania a akcje charytatywne, żeby normictwo go broniło i chwaliło.
A jak większość sprzedawców nie zgodzi się na dziwnych narzuconych kurierów to miliony klientów stracą dostęp do milionów ofert z darmową dostawą. Zajebista logika #allegro Korzystajcie ze smarta póki jest co nim kupowac.
@UFC_Jest_W_Dupie: oni ruszą w czerwcu a ich oferta to XD bo już pytałem
większość (chyba) od dawna ma kuriera w smarcie