Wpis z mikrobloga

@Jax89: Oni serio liczyli na 50k? Najman zawsze był megalomanem ale teraz sie chyba przeliczył, wiem że ta jego gówniana gala sie chyba jako tako sprzedała ale roast raczej nie przekroczył nawet 2k
  • Odpowiedz
@Jax89: Rejent mówił że dostał żarty do recenzowania i że jego zmiany nie zostały i tak uwzględnione. Pozatym Najman podobno zabronił żartować z jego homoseksualizmu i za to własnie Pięta był oblany kolką bo sie nie posłuchał.
  • Odpowiedz
@Jax89: Rejent mówił że dostał żarty do recenzowania i że jego zmiany nie zostały i tak uwzględnione. Pozatym Najman podobno zabronił żartować z jego homoseksualizmu i za to własnie Pięta był oblany kolką bo sie nie posłuchał.

@carnall1: ,,jego homoseksualizmu", czyli Najman jest ,,biedronką"? nigdy o tym nie słyszałem, ale byłby to numer. masz na to jakieś dowody/przypuszczenia?
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: Tylko tyle że zabronił standuperą żartować niego że jest pedałem więc w sumie to nic nie znaczy ale daje do myślenia. Mówi o tym laska podczas rozmowy z o roascie najmana z Rejentem. Jej mial powiedziec to sam Pięta i że to #!$%@?ło najmana najbardziej. Ponoć w historii roastów tylko 2 osoby zabroniły żartować z homosexualizmu: Michał Szpak i właśnie najman. Źródło: https://www.youtube.com/watch?v=_4G6CZHZDuc&ab_channel=AFERA%21
  • Odpowiedz
Może to źle zabrzmi, ale coś może być na rzeczy, bo kiedyś Najman sugerował, że Saleta traktował Jurkowskiego jak jedną ze swoich ,,narzeczonych" i bardzo mocno w to ,,brnął". O ile do Szpaka to nie ma wątpliwości i chyba pewnie poprosił, aby może jego rodzicom czy siostrze nie było przykro, że nosi damskie stringi, maluję paznokcie i jest ,,mocno przegięty", to już Najman jakby chciał coś ukryć, bo w końcu ,,gwieździe TVP"
  • Odpowiedz