Wpis z mikrobloga

Krakowska galeria Plaza czasy świetności ma już za sobą. W środku czynne tylko carrefour, kantor i 2 sklepy odzieżowe. Przechadzając się po pustych korytarzach słychać trzeszczenie wypracowanych płytek, a na każdym rogu stoją wiadra łapiące kapiącą wodę. Na zewnątrz palą się tylko dwa neony. Więcej zdjęć w komentarzu.
#krakow #nieruchomosci
zjedzswojmaterac - Krakowska galeria Plaza czasy świetności ma już za sobą. W środku ...

źródło: comment_1613768186nUZ1kvrQbDPSPH9mUfV1ZO.jpg

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@zjedzswojmaterac: Jakbym widział Fort Wola w Warszawie. Kawał terenu, spory budynek, niezła lokalizacja, ale nic ciekawego tam nie było, ludzie nie przychodzili i już 4 rok leci jak się zamknęli. Chodziły głosy, że może otworzy się tam IKEA, ale wszystko się przeciągało i przeszli do BlueCity.

No i tak stoi sobie ten Fort Wola i czeka nie wiadomo na co.
MuszeAleNieChce - @zjedzswojmaterac: Jakbym widział Fort Wola w Warszawie. Kawał tere...

źródło: comment_16138146088Addc33VPrt2IXmwf9ek1F.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PozorVlak: Były jakieś plany gruntownej przebudowy, ale stanęło wszystko z wiadomych powodów. Co do rozbiórki, to nie wydaje mi się. Cinema City dwa lata temu wyremontowało wszystkie sale. Podejrzewam, że nie łożyliby kasy w remont nie mając pewności, że będą mogli dalej tam prosperować. Osobiście mam nadzieję, że przetrwają, bo uwielbiałem tam chodzić właśnie do kina ze względu na brak tłoku. Mogliby to przerobić na jakieś centrum rozrywki. Jest kino,
  • Odpowiedz
@qjjehaaarnpw: @Krs90: M1 powstało wcześniej. Plaza przyciągała kinem i kręglami/bilardem, później ta strefa gier przekształciła się w jakieś nie wiadomo co. Później był tam sens jeździć na siłkę/do Drwala. Teraz te fundamenty są zamknięte, więc nie dziwne, że tam pustka.
  • Odpowiedz