Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +205
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Soothsayer +540
2 lata później klimy nadal nie ma, a nikt nie przyszedł ehhh sad
Żeby pomóc, wypełniając PITa uzupełnijcie numer KRS 000003790 (Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"), jako cel szczegółowy wpisując "17841 FIGAT PIOTR".
Żeby podbić #wykopefekt organizuję #rozdajo dwóch własnoręcznie wykonanych naturalnych mydełek. Przygotowaliśmy je z różową na święta dla bliskich i został nam jeden pakunek, idący do któregoś z plusujących! Jedno mydełko jest z kwiatem lawendy, drugie z cynamonem. Oba cudownie pachną i nawilżają.
Wysyłka paczkomatem czy na co tam się dogadamy na mój koszt.
Każdy bierze udział, bo chodzi o dobre uczynki
Zwycięzcę wylosuję w niedzielę 21.02. wieczorem.
To był nasze pierwsze samodzielnie wykonane mydła, ale obie partie wyszły elegancko ᕦ(òóˇ)ᕤ
PS: chętni mogą wpłacić symboliczną dyszkę na konto fundacji 42 2490 0005 0000 4600 7549 3994 z tytułem "17841 - Figat Piotr". Tylko nie zapomnijcie odliczyć darowizn rozliczając przyszłorocznego PITa!
#diy #rekodzielo
No i wśród nich, jedna paczuszka na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)