Wpis z mikrobloga

Ma ktoś z was może #plecak Jack Wolfskin Orbit? Ponieważ stoję przed zakupem i zastanawiam się czy ma wgl sens go brać. Potrzebuje czegoś do #turystyka #gory #podroze #autostop raczej krótkie wypady do tygodnia max wiec 36l chyba wybiorę. Jeśli nie ten plecak to jaki polecicie?
#kiciochpyta
4nietwojinteres4 - Ma ktoś z was może #plecak Jack Wolfskin Orbit? Ponieważ stoję prz...

źródło: comment_1613753316GLAbGGYwsuHrqdEsZpq1uI.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@4nietwojinteres4: pewnie wyśmiejesz mnie od biedaków ale ja używam i polecam Hi-Tec V-Lite 65L. Wygląda niemal identycznie, ma 2x większą pojemność i kosztuje połowę tej ceny co Jacek Wilczaskóra. I jeśli nie masz większego doświadczenia z chodzeniem z plecakiem to serio radze najpierw taki tańszy przetestować żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę zanim kupisz droższy.
  • Odpowiedz
@europa: Bardziej chodzi mi o to ze ten plecak jest markowy w bardzo dobrej cenie (230zl), nie potrzebuje tez plecaka powyżej 40l bo aż na takie tripy nie jeżdżę. Wyznaję tez zasadę ze nie stać mnie na kupowanie tanich rzeczy wiec wole kupić raz a nie co rok dwa lata wymieniać, ale szanuje tez oczywiście twoje podejście.
  • Odpowiedz
@4nietwojinteres4: Trochę mało jak na autostop wg mnie. Zalezy też czy potrzebujesz sobie tam przyczepić też np. spiwór, namiot, karimate etc
Pomysl ze musisz zmiescic cos przeciwdeszczowego, jedną lub dwie butelki wody, jakąś przegryzkę i juz wypchany po brzegi ;)
  • Odpowiedz