Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

#kierowcy #samochody #miastojestnasze #bezpieczenstwo #polskiedrogi
źródło: comment_16136728477TZOdYO4bOI8FVfYdi9mv8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@SoundsGoodMan: Może być dowolny a jest D-6 ¯\_(ツ)_/¯ ale ty pewnie z tych co bronią dzbanów za kierownicą, taki szkodnik znaczy. Bo jak ktoś wyjdzie zza tego samochodu na przejście to może zostać potrącony bo widoczność jest ograniczona. Ale ty znajdziesz 20 wymówek, bo biedny samochodzik.
@SoundsGoodMan: Znak D-6 niemożna parkować. Dawaj kolejnego fikołka, bo biedny samochodzik jest szkalowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SoundsGoodMan: Jest znak D-6 nie można parkować, do tego nie ma przepisowej odległości do parkowania od skrzyżowania
( ͡° ͜ʖ ͡°) znak widać, chyba, że jest się dzbanem.
źródło: comment_1613718529uABZkrsPU0PH6ZwM6Q09Af.jpg
Pobierz@SoundsGoodMan: To jest znak D-6 jak widać (chyba, że się kocha samochodziki na zabój) więc nie można parkować. Do tego jest jeszcze oznakowanie poziome i skrzyżowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)