Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Stosuje cenzurę przez usuwanie niekorzystnych dla siebie komentarzy i dodaje na #czarnolisto
Niby łatwo było przewidzieć co może zrobić WOLNOŚCIOWIEC Z KONFEDERACJI, ale nadal śmieszy xD
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazzamordystow #neuropa
@CocoJamboolin: Mogę Ci palcem pokazać nicki, a jak nie rozumiesz do czego się odnoszę to proszę:
Możesz się już rozejść.
Komentarz usunięty przez autora
@DeadIy: Ja rozumiem do czego się odnosisz, ale to jest sofizmat, kolokwialnie mówiąc wykręcanie kota ogonem, czyli argument niemerytoryczny.
No to pokazuj, ja z ciekawości chętnie zobaczę.
@CocoJamboolin: No jednak nie rozumiesz. Ja niczego nie argumentuję, a jedynie stwierdzam. Przykłady osób wrzucających na czarną niewygodnych rozmówców? Koroluczek - wielki wykopek, którego taktyka wpisów zmyka się w rzucaniu zaczepnych i obraźliwych tekstów i słuchaniu klakierów, Soijin21 (czy jakoś tak) etc.
@DeadIy: Przepraszam, ale co do dyskusji wnosi takie stwierdzenie? Czy jak ktoś kradnie to lepiej o tym nie pisać, bo inni też kradną? Jakby ktoś o kradzieży pisał, to też byś wpadł, ze swoim oświeconym symetryzmem?
Owszem, czarnolistuje i usuwam komentarze. Te które albo personalnie mnie obrażają albo zawierają mowe nienawisci
Mowa nienawiści - no to wszystko co Ci się nie podoba.
@DeadIy: Mowa nienawiści to z definicji nie jest wszystko co się komuś nie podoba, ale negatywne uprzedzenia jak rasizm, seksizm, homofobia, transfobia, etc.
@DeadIy: Nie zapomniałam, po prostu są to zjawiska marginalne i nie stanowiące poważnego problemu społecznego, że nie widzę potrzeby wymieniania ich z nazwy. Poza tym skrót etc oznacza i temu podobne.
@CocoJamboolin: No jasne - Ty decydujesz co jest marginalne, a co nie.
@DeadIy: Nie ja, rzeczywistość.