Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 198
Wolnościowiec-konfederata @kleopatrixx dodaje wpis na swoim poziomie, sugerujący że a-----l w ciąży powoduje lewactwo u dzieci, a gdy ktoś w ramach wolności słowa pisze "xDDDDD ale ty masz spraną banię xDDDDD"
Stosuje cenzurę przez usuwanie niekorzystnych dla siebie komentarzy i dodaje na #czarnolisto

Niby łatwo było przewidzieć co może zrobić WOLNOŚCIOWIEC Z KONFEDERACJI, ale nadal śmieszy xD

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazzamordystow #neuropa

BDLK_IMPRTR - Wolnościowiec-konfederata @kleopatrixx dodaje wpis na swoim poziomie, s...

źródło: comment_1613638852e5KgpwQPIXi0UayMykY4E9.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A no tak, jakieś bliżej niezidentyfikowane lewaki robią jakieś bliżej niezidentyfikowane to samo, więc problemu nie ma, możemy się rozejść.

@CocoJamboolin: Mogę Ci palcem pokazać nicki, a jak nie rozumiesz do czego się odnoszę to proszę:

Stosuje cenzurę przez usuwanie niekorzystnych dla siebie komentarzy i dodaje na #czarnolisto

Możesz się już rozejść.
  • Odpowiedz
a jak nie rozumiesz do czego się odnoszę to proszę

@DeadIy: Ja rozumiem do czego się odnosisz, ale to jest sofizmat, kolokwialnie mówiąc wykręcanie kota ogonem, czyli argument niemerytoryczny.

Mogę Ci palcem pokazać nicki

No to pokazuj, ja z ciekawości chętnie zobaczę.
  • Odpowiedz
Ja rozumiem do czego się odnosisz, ale to jest sofizmat, kolokwialnie mówiąc wykręcanie kota ogonem, czyli argument niemerytoryczny.

@CocoJamboolin: No jednak nie rozumiesz. Ja niczego nie argumentuję, a jedynie stwierdzam. Przykłady osób wrzucających na czarną niewygodnych rozmówców? Koroluczek - wielki wykopek, którego taktyka wpisów zmyka się w rzucaniu zaczepnych i obraźliwych tekstów i słuchaniu klakierów, Soijin21 (czy jakoś tak) etc.
  • Odpowiedz
Ja niczego nie argumentuję, a jedynie stwierdzam

@DeadIy: Przepraszam, ale co do dyskusji wnosi takie stwierdzenie? Czy jak ktoś kradnie to lepiej o tym nie pisać, bo inni też kradną? Jakby ktoś o kradzieży pisał, to też byś wpadł, ze swoim oświeconym symetryzmem?

Koroluczek - wielki wykopek, którego taktyka wpisów zmyka się w rzucaniu zaczepnych i obraźliwych tekstów i słuchaniu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@CocoJamboolin:

Nie kojarzę też, żeby @Soojin21 czarnolistowała czy usuwała wpisy niewygodnych rozmówców, może sama się wypowie.

Owszem, czarnolistuje i usuwam komentarze. Te które albo personalnie mnie obrażają albo zawierają mowe nienawisci
  • Odpowiedz
Mowa nienawiści - no to wszystko co Ci się nie podoba.

@DeadIy: Mowa nienawiści to z definicji nie jest wszystko co się komuś nie podoba, ale negatywne uprzedzenia jak rasizm, seksizm, homofobia, transfobia, etc.
  • Odpowiedz
@CocoJamboolin: Zapomniałeś o chrystianofobii i heterofobii dziwnym trafem. Mowa nienawiści to taki orwellowski twór, który będzie zmieniał definicję zależnie od potrzeb politycznych jej twórców. Coś jeszcze, bo w sumie nie wiem do czego dąży ta dyskusja? Chcesz mi udowodnić, że mi się wydawało, że trafiam na czarne listy?
  • Odpowiedz
Zapomniałeś o chrystianofobii i heterofobii dziwnym trafem.

@DeadIy: Nie zapomniałam, po prostu są to zjawiska marginalne i nie stanowiące poważnego problemu społecznego, że nie widzę potrzeby wymieniania ich z nazwy. Poza tym skrót etc oznacza i temu podobne.

Mowa nienawiści to taki orwellowski twór, który będzie zmieniał definicję zależnie od potrzeb politycznych jej
  • Odpowiedz
Nie zapomniałam, po prostu są to zjawiska marginalne i nie stanowiące poważnego problemu społecznego, że nie widzę potrzeby wymieniania ich z nazwy. Poza tym skrót etc oznacza i temu podobne.

@CocoJamboolin: No jasne - Ty decydujesz co jest marginalne, a co nie.

Mowa nienawiści ma konkretną definicję. Czytałeś w ogóle Orwella? Wiesz, że był socjaldemokratą? ( ͡°
  • Odpowiedz