Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#!$%@? Windows. Wyskoczyło mi okno nakazujące ponowne uruchomienie w celu zainstalowania aktualizacji systemu. Kliknąłem i już komputer nie wstaje. Nawet do BIOSu nie chce wejść. Uruchamiają się tylko wentylatory.
#komputery #zalesie ##!$%@?
  • 13
@maniok spoko, mi padł surface po aktu, nie wstaje. Nowy system nie chce się zainstalować. Format po cmd nie idzie. Na Ubuntu live bitlocker nie puszcza. Dysku nie wymienię bo ma stałe #!$%@?. Już nawet szkoda mi strzelić ryja
@Fat_Mo: Taa, bo ten Linux taki przyjazny i niepsujący się... Nie wspominając o tym że tylko z pozorów korzysta się z niego jak Windowsa, wiem coś o tym i mogę spokojnie stwierdzić że Linux nie zastąpi Windowsa a Linuxiarze to sekta Stallmana wpieprzającego syf ze stopy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniok: Może RAM padł, mnie jak padła jedna kostka po wywaleniu z GTA V to w
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@supra107: wszystko wyjęte do gołej płyty i procka. Nawet brzęczyk nie zapiszczy. Obstawiam płytę. Sprawdziłem napięcia na zasilaczu. Są ok
@supra107: "Taa, bo ten Linux taki przyjazny i niepsujący się... Nie wspominając o tym że tylko z pozorów korzysta się z niego jak Windowsa, wiem coś o tym i mogę spokojnie stwierdzić że Linux nie zastąpi Windowsa a Linuxiarze to sekta Stallmana wpieprzającego syf ze stopy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)"
Korzysta się inaczej, bo to inny system :) Ja od kilku lat jestem zadowolony, niski