Aktywne Wpisy
onionhero +741
Odrzutowiec +57
I właśnie za to kocham lato :) Nie mieszajcie jej z błotem, ja tam propsuję bardzo.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #dupeczkizprzypadku #pokazrozowegopaska
-jak nowy
-z ładnym opakowaniem zastępczym
-z softem pół na pół w różnych językach
-z nadwyżki magazynowej z baterią 85%
O co to chodzi, czy tam się nie da już znaleźć fabrycznie zamkniętego telefonu. Albo niech mi ktoś powie czy takie aukcje trzeba zgłaszać bo może są niezgodne z regulaminem ale każdy ma to gdzieś. Jak sobie z tym poradzić bo może ja tu czegoś nie rozumie?
#allegro #smartfon #samsung #iphone #xiaomi
jak chcesz normalny sklep to kup u jakiegos znanego sprzedawcy, ale ceny beda typowo sklepowe
@goldi321: Ustaw, że chcesz fakturę VAT, to od razu 90% tych trefnych się filtruje.
Jak dla mnie to jest tylko kwestia utrzymania jakiś standardów przez allegro i banowanie takich aukcji lub dodanie jeśli nie istnieje osobnej kategorii w której ludzie będą mogli takie sprzęty dodawać.
Z tego co wiem aukcje wystawiają również sklepy ale najwidoczniej
ustaw po cenie od najwyzszej, faktura vat i wtedy znajdziesz normalne sklepy
brakuje mi tylko czegoś takiego jak czarna lista, #!$%@?łbym wszystkie lombardy, dropshiperów, chinczykow i reszte #!$%@?ów ktorzy sprzedają nowe ale otwarte tyylko w celu sprawdzenia czy działa
Dodatkowo w jaki sposób sprzedawcy określają stan baterii w nowym telefonie