Aktywne Wpisy

patryk_66 +343
źródło: 1727959525187
Pobierz
Birdperson +669
Serdecznie NIE POLECAM Internetu z Play. Proszę o plusiki, co by więcej osób to zobaczyło.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
Krótki opis mojej sprawy:
1) Dzwoni konsultant, że chce przedłużyć umowę na 24 miesiące. Mówi, że bez żadnych zmian.
2) Przychodzi rachunek z wyższą kwotą miesięcznie niż w poprzednich miesiącach.
3) Dzwonię z reklamacją, która zostaje odrzucona.
źródło: 3071
Pobierz

#pytanie #informatyka #it #elektronika
Vero to nie są tragiczne zasilacze, sam mam PSU od SPC (Enduro FM1), ale BQ jest dużo bardziej renomowaną firmą
@Atreyu: A system 9 jest semimodularny?
@lastro: oczywiście, jest taka wersja
źródło: comment_1613510750scBaRuDgTp6rIYbqwu9ETI.jpg
PobierzTo tania, polska marka mająca lepsze i gorsze jakościowo produkty, outsoucujca produkcję do Chin. Mieli pewne fuckupy z zasilaczami (seria Deus) gdzie trafiały na czarną listę, od tego czasu przynajmniej jak chodzi o PSU się bardziej starają. Są całkiem ok jak chodzi o stosunek cena/jakość, gdzie cena jest często niska, a jakość w miarę przyzwoita (choć sam trafiłem np. na kiepsko spasowaną obudowę, czy chłodzenie gdzie wentylator terkotał - ale za te pieniądze nie narzekałem).
BeQuiet to niemiecka firma, produkująca topowe chłodzenia powietrzne (Dark Rocki są w trójce najlepszych chłodzeń jakie są), produkują świetne jakościowo obudowy, bardzo dobre i drogie wentylatory. PSU też są w porządku, mimo że nie w tym firma się specjalizuje. Taka trochę marka premium, większość produktów droga lub bardzo droga, ale na jakości nigdy się nie
Ale czytalem jakis komentarz na fb, ze niby ten Be quiet ma duze problemy z temperaturami
W tym zestawieniu oczywiście lepsza opcją jest Vero.