Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
(Będzie zlot cucków i spermiage, uwaga xd)
#rozowepaski #feminizm #logikarozowychpaskow #zwiazki
bo jak wiadomo tylko taplanie się w pieluszkach naprawdę uszczęśliwia
@choochoomotherfucker: przeciez to oczywiste, ze tutaj nie chodzi o wybór tylko, że przeż jej poryte poglądy żaden ogarnięty facet jej nie chce
@choochoomotherfucker: C--A PRAWEM NIE TOWAREM, DAJCIE SAMCOM DOSTĘP DO CIPY, C--A TO ZASÓB NATURALNY JAK SMIESZ REGLAMENTOWAĆ DOSTĘP DO SUROWCÓW STRATEGICZNYCH, KOBIETO MASZ OBOWIAZEK UDOSTEPNIC CIPE DO ROZRODU MEZCZYZNIE
Tak mniej wiecej widze wpis opa @Cryptonerd_io
@Trybun_Plebejski:
No i nie ma k---a opcji, że się przyzna do czegokolwiek, uparte jak cholera
Robicie kalkę ideologii redpilla czy tam blackpilla ze Stanów, gdzie mają jednak nieco inną kulturę. I gdzie nadal w wielu miejscach/środowiskach ideałem jest małżeństwo, w którym kobieta siedzi w domu i zajmuje się dziećmi, a mężczyzna na to wszystko zarabia.
W Polsce z powodu komunizmu nie było nigdy takiego modelu. U nas pracowali wszyscy, studiowali wszyscy, którzy chcieli, zarabiać mógł każdy (mówię w każdym
@choochoomotherfucker: Bardziej muszą, a później racjonalizują, że chcą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przynajmniej większość z nich. Marzą o szczęśliwym związku, lecz nie potrafią go zbudować. Podobnie jak incele zresztą.