Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +141
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
Czuje się oszukany przez polski system edukacji, który próbował mnie nauczyć, że Polacy kochają wolność.
#!$%@? Prawda. Mam wrażenie że Polacy nigdy nie chcieli upadku komuny.
Dać Polakom dach nad głową, chleba do michy i żeby Pan nie bił po łbie i nic więcej im nie trzeba.
@Gavilar: Wiesz, to tak działa na całym świecie. Panem et circenses.
@czokobons: No gówno bym zobaczył, Snowden pokazał wszystkim jak wygląda ta "wolność" i nic XD "A niech szpiegujo, ja nie mam nic do ukrycia". Potem - o, kupię sobie Alexę na wiecznym nasłuchu tego co mówi się w domu. NSA? Co to?
Po prostu beka z was jak wy idealizujecie obce narody.
@Apocotokomu: Rząd ogarniał wszystko, nie trzeba było myśleć tylko "łuczciwo pracom robić na życie". Każdy miał gówno, ale byli razem w tym gównie.
O taki fajny dokumencik odkopałem o PGR:
@MaszynaTrurla: W odniesieniu do samej szkoły, to w liceum na pewno nie. W gimnazjum był materiał z PRL, ale ręki sobie uciąć nie dam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dopoki bydło, dla którego 12k rocznie robi różnice, ma prawo głosu to w tym kraju dobrze nie będzie.
@Gavilar: jak prześledzić wszystkie te solidarnościowe bunty to wychodzi oczywistość że chodziło o kasę i kiełbasę których komuna z racji niewydolnego systemu nie była w stanie dostarczyć. W tzw wydarzeniach świdnickich poszło o wzrost ceny kotleta na stołówce. Gdyby komuna nie była utopijnym systemem gospodarczym to by trwała po dziś dzień :).
widać to nawet teraz, jak lewica uznaje wolność za swobodny seks i programy socjalne
@Gavilar: Żeby Pan nie bił? Zbytek łaski dla p0laka. Niech nawet bije, tylko nie za mocno i nie za często, p0lak wytrzyma bo w sumie to trochę to lubi. A jak w nagrodę za wybite zęby da stówkę, to nawet warto było dostać po ryju.
@Khaine: i ważne żeby pan był swój. Polakom w komunie nie podobalo sie że to byla ruska i antykatolicka.
@Gavilar: trochę może bić, a już najlepij jak bije somsiada