Wpis z mikrobloga

@Brakus: Mój dziadek mówił odwrotnie i co teraz? Co to wnosi? Poza tym te historie o dziadkach co Niemiec dawał cukierka to każdy prawak powtarza tak samo, że ma kolege geja będącego przeciwko lgbt.
  • Odpowiedz
Brawo dla niej za prawdę, ale niektórych boli, że Polska wolna jest dziś i niezlikwidowana biologicznie przez nazistów.

@RokiM: XDDDDD

Jakąś namiastkę prawdy można by się tam doszukać gdyby nie to, że miłośnicy zegarków faktycznie wyzwalali kraje podbite wcześniej przez nazistów. A oni po prostu podbijali je dla siebie. "Moim bohaterowie", ja p------ę XD
  • Odpowiedz
Sprawy gwałtów można łatwo skwitować, że zdarzały się w każdej armii świata. Wniosek, że było to celowo i żołnierzom kazano czy zachęcano do gwałtów jest śmieszny. Biorąc pod uwagę ilu Rosjan wymordowali Niemcy w tym cywilów, to wściekłość pewnie w nich wrzała. Natomiast są dowody na to, że gwałcicieli i morderców cywilów stawiano przed sądem wojskowym i karano.

Tak ten fakt tak może skwitować tylko półmózg wychowany na k*munistycznej propagandzie. Skala gwałtów
  • Odpowiedz
Nie musi mi się marzyć bo już nastąpiło. Po to niestety aby tacy ludzie jak ty potem im mieli to za złe. No ale cóż są ludzie i taborety.

@RokiM: xD Ale zdajesz sobie sprawę że ta sama armia w 39 roku nas napadła czy nie?
  • Odpowiedz
@smingondigos: Oni chyba zapominaja o takich fajnych wydarzeniach jak Katyn, glod na Ukrainie czy setki lagrow i porownuja to do “zlych” Niemcow. Zydokomunistyczna propaganda ma sie w najlepsze.
  • Odpowiedz
bilans jest prosty

Żołnierze Niezłomni - przegrali w 39 atak od 4 tworów - Sowietów, Niemców, Słowaków i WMG po czym poszli do lasu kontynuować walkę

Armia Ludowa - poszli do sowieta który w 39 nas napadł i wymordował setki tysięcy Polaków walczyć z Niemcem. Po zwycięstwie pomagali siła w Polsce zainstalować komunistyczny rząd prześladować naród Polski i mordować patriotów.

@stonka_ziemniaczana:
  • Odpowiedz
@maze nie bawmy się w bronienie Niemców, nie jest trudno stwierdzić, że i Niemcy i Ruscy popełniali zbrodnie, niektórzy wyklęci też i że 2RP miała problemy z traktowaniem mniejszości. Taka jest historia.
  • Odpowiedz