Wpis z mikrobloga

Dziękuję. Jeżeli są nadal w otwartych pozycjach do znaczy że trzymam. Na razie pozbyłem się KMPH po tym jak w 1 dzień zrobiło 30% oraz CLOV. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@Chalaballa: Czyli te +3k na akcjach to nie wliczając +1.8k z CCIV?
@Chalaballa: też trzymam CCIV i BFT. O Lucidzie jest już tyle plotek i przecieków, że jestem spokojny, ale o Paysafe ostatnio cisza, aczkolwiek papier leży i się średnio interesowałem więc mogłem coś przegapić. Jakieś newsy?
@Kuklak: tak, wszystko na akcjach łącznie z CCIV. Na razie opcje wychodzą mi bokiem ( )

@Im_from_alaska: Zdecydowaliśmy się jednak na DCRB i SNPR, ale poczytam więcej o eVTOL i może się zdecyduję. Mam już samochody osobowe, ciężarówki a teraz czas na na GOEV i ZNTE, temat ogólnie ciekawy

@Mufann: newsów brak, ale tutaj spokojnie małymi kroczkami do przodu. Wszyscy są napaleni na EV
@marcon13: Tak! Wiem że prosiłeś mnie o to bym wrzucał to co zamknąłem, ale zamiast w podsumowaniu, wrzucam na bieżąco to co zamykam. Jeżeli chodzi o CLOV - daytrade, nie było sensu nawet pisać że wchodzę, KMPH zamknąłem dziś AH a DCRB otwarliśmy na koncie dziewczyny, także mam je, ale nie będzie z niego podsumowań.
@Kuklak: odwrotnie, przeniosę papiery z IB do saxo jak tylko wyjaśni się temat CCIV.

IB jest okej, ale gdy nie mogłem kupić HCMC za $0.0015 bo zablokowali mi OTC, na czacie czekałem godzinami a na koniec padły serwery i error 500 stwierdziłem, że wolę płacić prowizje w saxo i korzystać z najlepszego jakościowo banku w Europie, niż męczyć się z IB.
To co zarobiłbym na samym HCMC wystarczyłoby na kilkanaście miesięcy
To co zarobiłbym na samym HCMC wystarczyłoby na kilkanaście miesięcy płacenie prowizji ¯_(ツ)_/¯

@Chalaballa: Rozumiem. Myślałem, że IB to poważna instytucja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kuklak: nawet otworzyłem ticket i wysłałem reklamację z transkryptem rozmowy na czacie na której nikt nie odpisywał 2 godziny aby otwarli tę pozycję po tej cenie tak jak chciałem na czacie - to zamknęli ticket bez odpowiedzi i podania przyczyny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nawet otworzyłem ticket i wysłałem reklamację z transkryptem rozmowy na czacie na której nikt nie odpisywał 2 godziny aby otwarli tę pozycję po tej cenie tak jak chciałem na czacie - to zamknęli ticket bez odpowiedzi i podania przyczyny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Chalaballa: (°°