Wpis z mikrobloga

Patrzcie na te oczy pozbawione życia. Kłucie dupska ryzykując zdrowie, tylko po to, żeby się spodobało kilku osobom którzy też się kłują. Wątpię, żeby jakaś dziewczyna spojrzała na to z zachwytem. Za 5 lat mięśnie zejdą i co zostanie? Pustka i pytanie po co? Co wtedy sobie odpowiedzieć? #mikrokoksy
jarema87 - Patrzcie na te oczy pozbawione życia. Kłucie dupska ryzykując zdrowie, tyl...

źródło: comment_1613200003cIR9kZBJ7eNhFhXBPgcK1t.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jarema87: C--j mi do tego, jeden woli się zajezdzac bo mu to sprawia przyjemność, drugi lubi się bić w lesie 10 vs 10, a 3 nosić rurki i mieć lechtaczke z kutasa. Dopóki mi to nie robi krzywdy, to mam to w dupie i szanuję takich ludzi za podejście (rurkowcow nie, bo jest problem ze spodniami w sklepach xD)
  • Odpowiedz
@szyryfyry1 Nie no, jak ktoś chce to robić dla własnego hobby to jak najbardziej spoko, niech sobie robi co chce xD Czasem niektórzy są w błędzie, że siłowania to będzie istna maszynka do generowania lasek.
  • Odpowiedz
@Trybun_Plebejski: Tylko z własnego wyboru lub hobby, nie czaje smigania na siłownię żeby podobać się laskom i tylko z trgo powodu tam iść chociaż się tego np nie lubi. Jak ktoś jest p-------a to cialo mu niewiele pomoże w znalezieniu wartościowej partnerki xD.. Potem idę na siłkę, a tam od 1 stycznia takie parowy właśnie chodzą, zajmują sprzęt i patrzą się na kobitki jak na jakiś obrazek zamiast n-------c.
  • Odpowiedz
@jarema87: Mysle ze forme nie robi sie tylko dla podziwu dziewczyn. Jakby nie patrzec jest to walka ze swoimi slabosciami i dazenie do ustalonych celow. A jak zejdzie z b---y to muskulatura troche spadnie ale jak bedzie cwiczyl regularnie to dalej wyglad bedzie ok. Chyba troche za plytko do tego podchodzisz i Twoja opinia zalatuje troche zazdroscia jak ja czytam
  • Odpowiedz
@damianxxx195 Tak nie powiedziałem, idealna sylwetka dla wielu kobiet, które znam to figura jak z greckiej rzeźby, czyli wydłużona smukła sylwetka w kształcie V i stonowane mięśnie, taka trochę jak u zawodowych pływaków.
  • Odpowiedz