HOT MENEL CZELENDZ polega na tym by zrobic z siebie wiekszego debila w internecie od jaro, trudny czelendz. do czelendzu nominuje @OlgierdAndrzejewski i pato tato (z braku laku i szympans dobry) #kononowicz #patostreamy
pokazmy jarkowi ze nie jest sam, ze tez mozecie wypchac sobie majtki i krecic dupciom XD
@ACE41: @Mlotobrody: za malo wypilem i nie bylem w roli, trzeba miec styl jak jaro i byc profesjonalnym klaunem, nikt by nie uwierzyl ze jestem debilem @John_Fender: ale chociaz nie 5 cm
@farara: Współczuje. Olgierda i Szympansa nie ma co tagować. Oni już #!$%@? poza skalę debilizmu. Tobie gratuluję, że dołączyłeś do tego zacnego grona. Ale szanuję za pasek startu po prawej stronie ;)
@OlgierdAndrzejewski: Czemu? Tak samo próbujesz dostać trochę atencji od bohaterów Universum poprzez jechanie po którymś z ich. Poza tym nie masz nic ciekawego do zaprezentowania. Pato tak zaczynał. Teraz pokazuje swoją karynkę dla większych donejtów, ale spokojnie. Na początku też tego nie planował ( ͡°͜ʖ͡°)
@BombaskaEskadraLotnicza: ja nie dolaczam do grona, moge co jedynie byc szkieletem dla osobopostaci i to tez krocej niz pare minut bo zaraz mnie dopada zwatpienie i mysl co ja robie ze swoim zyciem, nie dla mnie zycie ytbera xD
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
#kononowicz #patostreamy
pokazmy jarkowi ze nie jest sam, ze tez mozecie wypchac sobie majtki i krecic dupciom XD
@Mlotobrody: za malo wypilem i nie bylem w roli, trzeba miec styl jak jaro i byc profesjonalnym klaunem, nikt by nie uwierzyl ze jestem debilem
@John_Fender: ale chociaz nie 5 cm
przeciez nie zdejme maski by machac #!$%@? na sniegu by udowodnic choremu psychicznie ze mam mam od niego wiekszego XD
awykonalne
Komentarz usunięty przez moderatora