Aktywne Wpisy

asustic +5
BMW ...czemu nie jestem zdziwiony,babka miała jeszcze pretensję że ją #!$%@?łem,a te dwa miejsca po bokach były wolne jak parkowała (mój to biały).
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
#bmw #rozowepaski #samochody #pdk
źródło: temp_file7720353249197201371
Pobierz
R2D2_z_Sosnowca +462
Słyszałem, że nie powinienem wrzucać tu zdjęć dzieci bo „to nie forum dla matek” dlatego wrzucam. Sorka ale słaby jestem w dominujących pato-trędach z mirko a jedyne co potrafię to chodzić z tym gościem po parkach. Dlatego dziś Hop Lake Park, Middlebury #connecticut #r2d2zwiedza #natura
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#bitcoin #usa
źródło: comment_1613083889bqhMeghVEDNQLXnFehuX3F.jpg
PobierzMój burmistrz. Niech wbija i wprowadza UBI. To on (glownie) promuje ubi w usa
Jak mozna nie chciec 1000usd za free. Bierzesz i stakujesz satsy. Perpetum mobile jak inflacja w poz
źródło: comment_1613085569PBxsul5FlpviCl942ZDlMk.jpg
Pobierz@non_compos_mentis: Tak z ciekawosci, dlaczego go tak lubisz? Wiekszosc jego postulatow wydaje sie byc robionych czysto populistycznie. Do tego, nie wiem czy to prawda, ale czytalem kiedys o niepokojacych zwiazkach AY z rezimem chinskim.
Bo, uważam go (oczywiście mogę się mylić) za ten gatunek polityka, który w polityce jest dla jakichś powodów ważniejszych, niż tylko bycie w polityce i robienie kasy. Podczas, kiedy demokraci pluli na wyborców Trumpa z poza miast, on tam non stop jeździł, gadał z ludźmi i publicznie się zastanawiał, dlaczego partia, która kiedyś była dla pracowników i klasy średniej nagle jest partią elit i bankierki (w sensie demokraci, uważa, że
Komentarz usunięty przez autora