Mirki mam 17 lat i przerąbaną sytuację wzrostową mianowicie ojciec ma 166/167cm a mama 158/159 możliwe że jeszcze naturalnie rosnę pytanie do was mirki. Jaki będę miał ostateczny wzrost ? Jest ktoś tu kto też ma takich niskich rodziców jak ja a wy jesteście dużo wyżsi od nich ? Czy naturalnie jest w ogle możliwe żebym z takimi genami miał 175cm ?
Specjalnie nie pisze ile mam wzrostu bo chce abyście napisali szczerze ile powino się mieć z takimi genami.
@imanubba: No ja jestem wyższy od swojego Ojca o jakieś 5cm, więc możliwe że będziesz ciut wyższy. A i uważaj na wszelkie leki ze sterydami, mogą zablokować rośnięcie, nawet w niedużych dawkach.
@imanubba: Jest cień szansy że twoim biologicznym ojcem jest kto inny może np koszykarz albo wysoki listonosz ,możliwości jest wiele najlepiej spytaj mamy.
@imanubba: Loteria genetyczna .... U mnie Matka 159 Ojciec 168 - Ja 196 XD
I jak zobaczyć zdjęcia pradziadka ( też w okolicach 2 m miał ) to tak jakby to były moje fotki tylko postarzone więc chyba po nim mi sie dostało w spadku ciało i twarz :)
Jest ktoś tu kto też ma takich niskich rodziców jak ja a wy jesteście dużo wyżsi od nich ?
Czy naturalnie jest w ogle możliwe żebym z takimi genami miał 175cm ?
Specjalnie nie pisze ile mam wzrostu bo chce abyście napisali szczerze ile powino się mieć z takimi genami.
#wzrost #przegryw #ankieta #pytanie #pytaniedoeksperta #blackpill #manlet
Jak myślicie ile będę miał ostatecznie wzrostu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
I jak zobaczyć zdjęcia pradziadka ( też w okolicach 2 m miał ) to tak jakby to były moje fotki tylko postarzone więc chyba po nim mi sie dostało w spadku ciało i twarz :)