Aktywne Wpisy
Po co komuś grzanie dupy w fotelach w aucie? Ktoś kiedyś z tego skorzystał?
Ja nawet zapomniałem na kilka lat że to mam w aucie XD
Ja nawet zapomniałem na kilka lat że to mam w aucie XD
SendMeAnAngel +10
Kupić auto czy się wstrzymać?
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Przeciw:
1. Mieszkam w mieście i na co dzień samochód jest zbędny:
a) do biura jeżdżę rowerem
b) sklepy mam do 5 minut pieszo
c) prawie wszędzie da się dojechać MPK
d) od niedawna alternatywą dla MPK są hulajnogi
e) nie muszę szukać miejsca do zaparkowania
2. Utrzymanie samochodu generuje koszty.
3. Obecnie mieszkam w PRL-u i auto musiałoby stać na zewnątrz, a okoliczne parkingi są zawalone.
Wspominane tagi wpisu: #rigcz #konfederacja #4konserwy #neuropa #bekazlewactwa
#neuropa #polityka #mediabezwyboru #protest #heheszki
Gwiazdowski też to zauważył, więc nie jest to jakiś wymysł Konfederacji.
@Volki: Docierało mimo wszystko. Masz rację, teraz jest idealna szansa aby zdusić media tak aby kompletnie nie "przebijały" się informacje do społeczeństwa. Dlatego właśnie swoboda mediów jest tak ważna i stacje zdecydowały się na taki krok.
Węgry już to przerobiły, zdusisz finansowo media, pozbawisz koncesji wszystkich stacji i tak jak wspominasz "przebijało do większości społeczeństwa" - na Węgrzech informacja
PiS się chwali zasiłkami i różnymi mało znaczącymi obniżkami, a ludzie nie są w stanie zrozumieć, że to jest z innych podatków, które PiS jednocześnie nakłada.
Większość osób nie interesuje się polityką, a co dopiero podatkami.
@Volki: A jak sobie wyobrażasz taką walkę na twoich zasadach? Stacje każdego dnia mają tracić miliony z dochodów reklamowych strajkując bo jak doskonale wiesz wprowadzono rekordową liczbę nowych podatków. Poza bezpośrednio telewizją również wiele firm - podwykonawców którzy czekają na swoje pieniądze przy realizacji materiałów. To stacje prywatne - kto będzie finansował te straty? To zwykły biznes który musi być rentowny.
Jak na "wolnościowców" to strasznie dużo rzeczy wam nie pasuje - nie tylko poruszane tematy w mediach, ale też i ich czas antenowy oraz strasznie ogólnie pojęta "merytoryczność". A mówimy tutaj o prywatnych nadawcach...
Swoją drogą ciekaw jestem jak w korwinowskiej telewizji byłby pokazywany temat aborcji? Pewnie non stop obrazki rozrywanych płodów w 8 miesiącu ciąży.