Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ej bo mam taki problem, od niedawna mam internet w #orange wcześniej miałem w #netia, i od niedawna występuje bardzo dziwna i #!$%@?ąca mnie już trochę sytuacja. Internet raz czasem 2x dziennie się rozłącza, tak porostu jakby ktoś wyjął kabel i włożył z tym że zanim wróci to mija z 2-3min, występuje to raczej o stałych godzinach w okolicach 2 w nocy i jakoś pod wieczór coś koło 20. Niby nic wielkiego ale no drażni mnie to, ani pograć w grę jakaś, oglądasz film to nagle się zatrzymuje itd jakieś pomysły czym to może być spowodowane i jak to zfixować? Doda jeszcze ze w Netii takiego problemu nie było i w sumie na początku w Orange też nie, może w innych godzinach to się wtedy działo czy coś
#internet #sieci #router
  • 2
@ZMMN: Siemanko, zgłoś to do Orange - https://www.orange.pl/view/kontakt - sprawdzą i będziesz wiedział co jest. Czasem jest tak, że o tej cyklicznej porze jakieś urządzenie się uruchamia i powoduje utratę synchronizacji oczywiście jest to tylko przypuszczenie bo przyczyn może być więcej. Konsultanci sprawdzą po logach kiedy to występuje i czy jest problem na linii. Trzymaj się :) #orangeteam