Czy jest szansa na to że w przyszłości dodrukowane zostaną książki z wyczerpanego nakładu czy pozostaje polowanie na używki? Czekam na przepiękne wydania ksiązek Sandersona i kolejne tomy The Expanse i nie mogę się doczekać ( ͡°ʖ̯͡°) #ksiazki
@Whoresbane: o Panie, to jest teraz mój ulubiony tag który na pewno nie pomoże mojemu uzależnieniu od czytania. Można Cię jakoś wspierać lub kupować przez reflinki?
@Whoresbane: finansowo, zastanawiałem się czy masz patreon lub coś podobnego. Wybacz, to taki głupi nawyk, sam tworzę treści i przez to z automatu czuję potrzebę docenienia wartościowej pracy innych z której korzystam ( ͡°͜ʖ͡°)
@bamsebjorn: Nic takiego nie mam, robię to głównie dla siebie a jeśli ktoś zostawi plusa i zaobserwuje to serduszko rośnie. Nawet nie pomyślałem, że można brać kasę za wrzucenie fotki nowych książek czy trzyzdaniowy news o premierze na którą sam czekam.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#ksiazki
Bardzo mi miło i czuję się doceniony :)