Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +201
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już

pawel_je +65
polecam na tapetę :D
#polska
#polska
źródło: 19bba5378c35e21541caa0371b79424d38fb97a6b2676e2d265687b3e0a5f7f1
Pobierz

Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@knur3000: nie wiem mnie nie pytaj, ja nigdy nie płaciłem za kamerki. U mnie to leci jak radio w domu xD
@TylkonachwileXXX: możliwe, że tak jest
@Soothsayer moze my bysmy nie dali, ale sa simpy, co mysla, ze jak przeleja pare zloty to beda mogli potrzymac za reke. Ta laska rzucila rokse dla onlyfansa, wiec raczej nie wiem po co mialaby fejkowac screeny.
Przeciez sa tez frajerzy, co wysylaja kase tym patostreamerow, by powiedzieli ich login, a tez kiedys widzialem filmik z patostremerem, co kupowal bodaj merca za 400k pln i skad niby mial kase? XD te
@Soothsayer: osiemnaście złotych to strasznie słabo
@TylkonachwileXXX: Dobrze myślisz. Powiedzmy ze costam gdzieśtam kiedystam z branża miałem wspólnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) od strony technicznej oczywiście
Różowe zawsze będą miały łatwiej, dopóki za pokazanie cycka czy danie dupy lub #!$%@? kiełby będą miały wymierne korzyści.