Chyba czas serio pomyśleć o jakimś coachingu u bezuma, bo najwidoczniej jestem upośledzony skoro nawet carry supportem nie mogę wygrać ¯\_(ツ)_/¯ Ale będzie miał bekę z oglądanie bronzów w akcji xD #leagueoflegends
@Cesarz_Nieruhato: Swain to nie prawdziwy carry support. Problem swaina jest taki, że przeciwnik musi być na tyle głupi żeby podejść do niego i z nim walczyć na jego warunkach.
Carry support to był np Xerath który kasował każdego w zasiegu wzroku, a nie daj boze ktos dal sie zestunować w zasiegu jego ulta to szybkie RRRR i free kill dla Xeratha.
@Cesarz_Nieruhato miałeś w tym meczu Lissandrę która jakimś cudem p--------a na Yasuo, wystarczy mieć trochę IQ i taki Yasuo ma problem z wbiciem, na dodatek Vayne bez redukcji heala Shyvanę. Patrząc na teamcomp to miałeś ULTRA Late Game, więc jeśli p---------ś w early, to już po meczu.
@JohnnyBrawo: nim też grałem w S8 xD pamiętam, że wibice 6 lvla zawsze kończyło się killem jeśli miałem kogoś w zasięgu Q i E, potem ult wchodził cały i nie było jak uciec XD
@JohnnyBrawo: Nie dawałem surr właśnie tylko dlatego, że liczyłem, że jakoś dotrwamy do full builda Vayne, no ale jak w 35 minucie sobie biegają na pałę po dżungli a wszystkie 3 fale przy naszej bazie, no to co zrobisz jak nic nie zrobisz.
@NewBlueSky albo jak jeszcze masz Jhina i tylko jeden autoataczek i leci W od ADC i k---a kasujesz potem w sekundę bo trafiasz wszystkim XDDD A POTEM REP VEL BOOSTING XDDDD
Ale będzie miał bekę z oglądanie bronzów w akcji xD
#leagueoflegends
Carry support to był np Xerath który kasował każdego w zasiegu wzroku, a nie daj boze ktos dal sie zestunować w zasiegu jego ulta to szybkie RRRR i free kill dla Xeratha.
Patrząc na teamcomp to miałeś ULTRA Late Game, więc jeśli p---------ś w early, to już po meczu.
A POTEM REP VEL BOOSTING XDDDD