Wpis z mikrobloga

@Zgrywus1: Część fanów by się ucieszyła na jakąś dioramę, w końcu ten pomysł dostał wymagane 10 000 głosów.

Tylko oczywiście bez żadnych bjoniklowych części nawet, Lego stare formy niszczy by żaden podrabiacz się do nich nie dorwał, a zrobienie dla jednego zestawu raczej im się nie opłaci. Najwyżej nadruki by porobili.

Chodź ja bym raczej się spodziewał czegoś z zrobionego ze zwykłych klocków jakby już Bionicle wygrało. Może coś w
Pobierz
źródło: comment_1612607431O5FsKwCYEgXOykjgLhLPo0.jpg
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Czymsim: niby im sie nie oplaca, ale do minifigurek ciagle jakies male elementy wchodza ktorych nie bylo wczesniej i nie bedzie przez dlugi czas raczej (lub nigdy - no takie nogi fauna to tylko w minifigurce fauna wlasnie byly i w zestawie ze stranger things - no chyba ze cos przegapiłem)
@Zgrywus1: O ile Bionicle w ogóle wygra w tej rundzie.
Ja to, pomimo miłości do Bionicle, najbardziej bym chyba chciał by Space potraktowali zbiorowo jak Castle, wygrałoby i zrobili by zestaw z elementami z Futuron, Spyrius, Space Police, Ice Planet, M-Tron itp.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Czymsim: nie no wiadomo, nie jest to przesadzone ale na maskpostingu widzialem spore zaangazowanie w ten plebiscyt, a to tylko jedna grupka dotyczaca Bionicle. Ale nie bylbym przekonany, ze gdyby LEGO potraktowalo space zbiorczo to zrobiloby nawiazanie do wszystkiego. Tak samo z castle, ktore juz jest zbiorcze - po prostu LEGO zrobi cos co tam beda chcieli, a napewno nie napieprza wszysykich motywow jak leci. No bo jak rozumiem to ma