Czołem miruny, chciałem was tylko poinformować (lub przypomnieć) że dziś o 20:15 na TVP Sport jest finał Pucharu Polski w hokeja między JKH GKS Jastrzębie a Re-Plast Unią Oświęcim także jak lubicie hokej albo nie macie co robić wieczorem to zachęcam do oglądania. Mecz między tymi samymi drużynami jak w tamtym roku, a w zasadzie ponad roku bo był on pod koniec grudnia '19, w każdym razie drużyny takie same jak jeden finał temu.
@knur3000: tak, w ogóle to finał był zaplanowany na 7 lutego ale TVP wymusiło zmianę terminu bo wtedy mają inne rzeczy do transmitowania i władze phl musiały zmieniać na szybko termin - padło na piątek 2 dni wcześniej ale wtedy jest liga i Unia z Jastrzębiem musiały grać swoje mecze tydzień temu we wtorek, fajna promocja sportu przez tvp, wypełnianie misji publicznej pełną k---a parą
@malibu99: co te dziady z tvp robią? Chcę oglądać online, najpierw transmisja miała być o 19:55, potem 20:15, teraz 20:20... Jeszcze 4 minuty reklam i będzie połowa 1. tercji ;]
@jxlhc też się w-------m, jakby ten k---a memoriał lekkoatletyczny objął te akcję gdzie bartley się położył pod hovorke i karny to chyba bym tam pojechał klepnąć dyrektora tvpsport w dziąsło
@malibu99: mnie tak załatwili na którymś meczu nhl, 3 w nocy i chyba ktoś przysnął, bo reklamy leciały przez jakieś 5 minut trzeciej tercji. Od tego czasu odżałowałem siano na nhl.tv i mam tych gamoni w pompce.
#phl #hokej #sport #tvpsport
Mecz 20:15 żeby też pokończyły
Komentarz usunięty przez autora Wpisu