Aktywne Wpisy

onepnch +879
Czy ich #!$%@?ło w tej Biedronce już, kupujesz jedną rzecz a paragon na pół metra bo musi się diss na Lidla wydrukować xD

Grizzzly 0
Koleś nie ma ani Whatsappa ani Facebooka. Komunikujemy się przez SMS-y i rozmowy telefoniczne. Czy coś z nim jest nie tak?
#zwiazki #podrywajzwykopem #randkujzgrizzly
#zwiazki #podrywajzwykopem #randkujzgrizzly

Zgłoszenie 10b4dfc04ff14955 z dnia 2021-02-04 23:36:29
Imię: Michał
Miejscowość: Gniezno
Kim jestem?
Chłopak z luźnym podejściem do życia, uwielbiam gotować. Otwarty na nowe znajomości i doznania, staram się iść do przodu,a nie stać w miejscu. Ze mną można porozmawiać na każdy temat i liczyć na wsparcie z mojej strony, bardziej słuchacz niż rozmówca. Otwarty na inne poglądy, jednak nie toleruję skrajnych skrajności i ludzi, którzy narzucają swoje poglądy i wierzą tylko w swoje przekonania. Ciężko mnie zdenerwować, do większości spraw podchodzę ze stoickim spokojem. Z charakteru bardziej INT-J
Wygląd
172cm wzrostu. Ciemne włosy, piwne oczy, zadbany zarost, tunele w uszach, tatuaż na przedramieniu, lekko umięśniona sylwetka, regularnie uprawiam sport. Ubiór jak najbardziej wpasowuje się w styl hiphopu/rapu, ale również chętnie założę garnitur w którym wyglądam podobno świetnie.
Zainteresowania
Interesuję się wszystkim co wpada do zagadnień informatycznych, uwielbiam spędzać cały dzień przy muzyce, nawet samemu próbowałem robić rap, piłka nożna i wypady rowerowe mniej więcej co tydzień z paczką kumpli i jak większość lubię spędzić deszczowy dzień przy ciekawym filmie, serialu bądź grze. W wolnych chwilach sięgam za ciekawy kryminał, który pochłania mnie na parę godzin.
Czego oczekuję?
Drugiej osoby z którą będę mógł się uzupełniać, stabilnie emocjonalnej, szczerości ponieważ bez tego nie ma udanego związku. Wolę bardziej wsparcie psychiczne, niż pomoc w codziennych rzeczach. Fajnie gdybyśmy mogli porozmawiać, o tym co nas męczy i z czym nam jest źle, by to zmienić. Nie musimy mieć tych samych zainteresowań, ale super by było, gdybyśmy rozmawiali na te tematy i dzielili się swoimi pomysłami.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Najważniejsze to spędzić ten dzień razem w przyjemnej atmosferze, przy rozmowie, spacerze albo oglądając ciekawy serial bądź film.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Jeśli będzie nam ze sobą super, to ślub jak najbardziej. Na razie nie śpieszy mi się do bycia ojcem, ponieważ nie czuję się na tyle dojrzały psychicznie i emocjonalnie by sprostać temu, jednak życie pisze różne scenariusze. Co do używek to toleruję alkohol, papierosy i zielone, jednak mocniejsze prochy itp. nigdy w życiu, za bardzo niszczą człowieka i ciężko z tego wyjść
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonygniezno #mirekszukamirabelki
@Fifka23: @harnasiek: Kurde z tymi wymaganiami xD aż mi się przypomniało ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak na końcówce studiów i tuż po (bezrobocie miałem wtedy) podbijałem do jednej lochy z pierwszego roku i mi robiła prztyczki że nie mam roboty i co ja planuję po tych studiach wogóle robić
@Fifka23: bo każdy ma wpływ na to jaki ma wzrost ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora