Aktywne Wpisy
saviour +31
A wy jak tam redpillowcy? dalej wierzycie że matka NATURA. się zemści na p0lce i #!$%@? jej łbem w te mityczną ścianę? jak w tej p0lsce 40 letnia stara baba potrafi się puścić z pięćdziesięcioma różnymi chłopami xD rynek matrymonialny jest tak rozj%bany że chociażby jej wagina gniła a ze środka wychodziły czerwie, a ona sama byłaby kadłubkiem i samotną matką to i tak się ktoś znajdzie.
#redpill #blackpill #przegryw
#redpill #blackpill #przegryw
SaintWykopek +14
STARE chłopisko, niech ktoś zatrzyma tę karuzele.
W skrócie:
- 188 KM (mniej niż poprzednia generacja)
- ten sam silnik 1340cc (wtf?!)
- zajebiste malowania (jak dla mnie)
- fajne zegary (według mnie)
- fajna buda, utrzymana w klimacie hayki (wiem, jedni lubią, inni mówią że najbrzydsza na świecie - mi się podoba).
Cena (przeliczyłem z funtów) - ok 85000zł.
Szczerze - trochę się zawiodłem. Dostajemy niemal to samo w cenie 40% wyższej (swoją nową z salonu kupiłem za 53000), ta sama jednostka, w sumie można to traktować w kategoriach liftingu. I na to potrzebowali 4 lat?! Dokładając 15k mamy Kawasola H2SX, gdzie możemy sobie spokojnie okufrować, wincyj mocy, ogólnie chyba wszytko lepsze, gdyby nie ten zielony kolor. No cóż, tak jak byłem napalony i miałem odłożone pieniądze na wymianę motocykla, tak poczekam rok, ostudzę emocje i być może zdecyduję się na coś innego.
#motocykle
Komentarz usunięty przez autora
KLIK
Komentarz usunięty przez autora