Aktywne Wpisy
_aqq +83
Adamfabiarz +13
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
1. Jakie są wasze zarobki netto miesięcznie?
2. Ile (przy tych zarobkach) jesteście w stanie odłożyć pieniędzy w miesiącu?
3. Na co i w jakich proporcjach kształtują się Wasze miesięczne koszty?
#pieniadze #pracbaza
1. ~5k
2. 0 xD
3. ~3k kredyty mieszkaniowe/ reszta zycie
1. ~8k
2. ~3-4k
3. ~2,5k wynajem + życie
2. 1900 mieszkam ze starymi
3.glownie alkohol i paliwo
2. 13k czasem wiecej...
3. 5k (kredyt i rachunki), reszta na ogolnie pojete zycie.
1. 2800 - 3000
2. 600-800zł
3. 1200 wynajem pokoju, 1000 na życie
nie jestem w stanie powiedziec netto niestety i latwiej mi podac wspolne zarobki:
1. okolo 25000 euro (bez vat) + okolo 1500 euro do reki z hobby (pieczenie chleba)
2. ile zostanie
3. okolo 1500 dom
okolo 1800
1.9k
2.5k
3.4k
Żarcie 2k
Rachunki 0,8k
Reszta na zycie
@powaznyczlowiek: #!$%@? to solidnie się bawisz xD
@inpir: mi też mniej więcej tak wychodzi. Czyli chyba rozsądnie
@motoinzyniere: nice. Z ciekawości, czym się zajmujesz, że takie zarobki generujesz?
@NDSS: też to jest jakieś rozwiązanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Patrycja89
@xewep10: pokaż mi kawalerkę w centrum Gdyni za mniej niż 2k z rachunkami. Nawet jak coś się znajdzie to zwykle 13m, meble z prl i wypaczone panele.
2. 0 żyje się raz
3. 10k paliwo 10k imprezy 10k dom
10k
3-4k
4k - wynajem mieszkania, ike, ikze, polisa i ogólne wydatki
Komentarz usunięty przez autora
czas przestac ogladac te wysrywy