Aktywne Wpisy
Kenjiy +3
Cześć wszystkim!
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
Mam taka sytuacje w zyciu ze moja narzeczona oznajmila mi wczoraj ze jedzie na wieczór panienski do Hiszpanii. Maja tam byc 5 dni i przez te dni cos tam pozwiedzac i poimorezowac. Z mojej strony nie chce sie zgodzić na ten wyjazd bo to wiadomo, kilka dziewczyn w obcym kraju to niebezpiecznie a dodatkowo wyłoży kupe pieniedzy na ten wyjadz (ma wyjść kolo 4k - 5k ze wszystkim a obecnie
WielkiNos +122
Lewacy określili 6 możliwych przyczyn obrzydzenia faceta po usłyszeniu, że jego partnerka lizała poprzedniemu partnerowi odbyt. Są to:
- niepewność własnego ciała
- niedojrzałość
- bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne
- preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą
- niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów
- głosowanie na konfederację.
#seks #rimming #konfederacja #lewackalogika #bekazlewactwa
- niepewność własnego ciała
- niedojrzałość
- bycie dziwolągiem gdyż są to powszechne, stosowane przez wszystkich praktyki seksualne
- preferowanie seksu przy zgaszonym świetle pod kołdrą
- niepotrzebne pytanie partnerki o poprzednich partnerów
- głosowanie na konfederację.
#seks #rimming #konfederacja #lewackalogika #bekazlewactwa
Mam wrażenie, że gdy ekran wyświetla biały kolor, to górna krawędź wyświetlacza oraz obszar wokół przedniego aparatu lekko wpadają w niebieski. Podobno to norma przy lcd z dziurką na aparat. Widziałem też sugestię, że może to cień od fabrycznej folii na ekranie, ale w to akurat wątpię. Oczywiście mam świadomość, że jest to tani telefon z konicznymi kompromisami w budowie, jednak chciałbym się upewnić, że nie jest to wada mojego egzemplarza.
Druga sprawa, czy wam też "dudnią" plecki przy odtwarzaniu filmików itp, tak jakby głośnik mocny głośnik był zaraz za tym kawałkiem plastiku?
#pocophone #pocox3 #smartfony #telefony #xiaomi
@kaczek93: podobno wada fabryczna tego modelu, dosyc czesto ukazuja sie wibracje na pleckach