Wpis z mikrobloga

• 1354
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Smalec można zrzucić, benka tak łatwo się nie powiększy.

@DonTadeo: śmianie się z kogoś to śmianie się z kogoś nieważne jaka jest przyczyna. Jak chcesz się z kogoś śmiać to bądź gotowy na bycie wyśmianym. Na każdego można znaleźć haka, proste.
  • Odpowiedz
@depcioo: Porównanie z d--y. Co innego jakbyś porównał nabijanie się z małego penisa do nabijania się z małych p----i, bo tu mamy podobne problemy przy zmianie rozmiaru.
  • Odpowiedz
@a231: sam jestem spaślakiem i zgadzam się z Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno nie powinno się tego gloryfikować i cała akcja bodypositive, która ma usprawiedliwiać bycie grubym w mojej ocenie jest zła. Nie ma nic fajnego w byciu grubym, nie jest to zdrowe dla organizmu i wmawianie sobie, że bycie grubym jet ok to prosta droga do kalectwa i masy chorób w przyszłości. Odchudzanie
  • Odpowiedz
@depcioo: śmianie się z małego penisa, to to samo co dokuczanie komuś bo jest rudy, albo zbyt niski czy za wysoki. Są kwestie na które nie mamy wpływu. Otyłość często wypływa z lenistwa i obżarstwa, ale nie zawsze. Także wg mnie nie powinno się z nikogo naśmiewać, bo nie znamy historii, która swoi za tym czy innym wyglądem.
  • Odpowiedz