@saakaszi: Każdy prawak zna chociaż jednego absolutnie istniejącego naprawdę geja, który "chce tylko żyć w spokoju", czyli nigdy nie mieć możliwości zalegalizowania swojego związku, żyć w ciągłym strachu że mu narodowiec #!$%@? spuści i ciągle odpowiadać na pytania januszowych rodziców "Kiedy sobie w końcu dziewuchę jaką znajdziesz"?
@saakaszi: Ja, jako heteroseksualny biały mężczyzna, też chcę tylko normalnie żyć, ale katolicy i festynowi patrioci z Konfy i PiSu podnoszą mi codziennie ciśnienie, oraz odbierają smak życia.
@saakaszi: No tak - każdy prawicowiec ma kolegę-geja, który nie popiera marszy równości i chce tylko spokojnie żyć, nie potrzebując ani prawa do zawarcia małżeństwa, ani prawa do adopcji dzieci, ani uznawania za normalnego człowieka. @koroluk też o tym wspominał w swoim materiale.
Żeby nie było: rozumiem, że o ile wielu gejom nie podobają się rozpowszechnione stereotypy na ich temat takie jak utożsamianie ich z drag queens ani zniewieściałymi pretensjonalnymi rurkowcami
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #lgbt #shitwykopsays #heheszki
źródło: comment_1612281703jXq07BwKelGFDjMlTdPg41.jpg
Pobierz- napisał gość, któremu nie podoba się, żeby geje mogli ustawiać sobie życie jak chcą @sawes1
#taktylkomuwie
źródło: comment_1612286020EfjUc7Sk4ijMitX6cQMCSx.jpg
PobierzProjekcja na wyższym poziomie. Potrzebny silny dysonans.
Żeby nie było: rozumiem, że o ile wielu gejom nie podobają się rozpowszechnione stereotypy na ich temat takie jak utożsamianie ich z drag queens ani zniewieściałymi pretensjonalnymi rurkowcami
Pozdrawiam,
Jerzy Earmann
źródło: comment_1612293005UyyIHZAG4Eb1KKxotu8XFM.jpg
Pobierzźródło: comment_1612293081FAL4o9wcDQdyGJhkdELDwC.jpg
Pobierzźródło: comment_1612298781sgzRBttZ7vXpUxFsuS9yPn.jpg
Pobierz@Zbruzman gejów jest tak mało i stanowią tak mały odsetek w społeczeństwie że prawacy nie moga ich znać bo statystyka jest faszystowska