Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +423
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
hacerking +330
Wezwano hydraulika do zatkanej muszli klozetowej.
Hydraulik objął ustami muszlę i z całych sił zassał zatkaną zawartość
muszli. Następnie wypluł wszystko na podłogę. Patrzy - a w kałuży leży
skulona z przerażenia dziewczynka.
Hydraulik pokazuje na nią i mówi:
- To jest ten syf co zatkał przepływ!
Dziewczynka rozprostowując ramiona:
- Nie jestem żaden syf co zatkał przepływ! Srałam piętro niżej!
#dowcip #suchar #heheszki
Hydraulik objął ustami muszlę i z całych sił zassał zatkaną zawartość
muszli. Następnie wypluł wszystko na podłogę. Patrzy - a w kałuży leży
skulona z przerażenia dziewczynka.
Hydraulik pokazuje na nią i mówi:
- To jest ten syf co zatkał przepływ!
Dziewczynka rozprostowując ramiona:
- Nie jestem żaden syf co zatkał przepływ! Srałam piętro niżej!
#dowcip #suchar #heheszki
Czy termostat pozwala na idealną kontrolę nad temperatura czy w rzeczywistości średnio to działa?
Czy elektroniczne sterowanie jest lepsze gorsze od takiego z gałką przy której jest skala?
Na co zwracać uwagę przy zakupie?
#remontujzwykopem #prysznic #hydraulika
Jak mi się za mocno nagrzeje w instalacji woda (około 80*C) to pod prysznicem mam połowę w zimnej wodzie i leci dalej gorąca.
Nie oszczędzaj na panelu, ja po 8latach dopiero wymieniłem głowice główną, bo puszczała wodę, gdy była zakręcona.
@jestem_legenda: jestem posiadaczem panelu prysznicowego z hydromasażem, już ładnych kilka lat. Funkcji hydromasażu użyłem dwa razy: raz na samym początku i raz przez przypadek. Moja żona podobnie. Moje dzieci może kilka razy się przy kąpieli tym bawiły. Generalnie, z perspektywy oceniam to jako zakup całkowicie niepotrzebny. Dobra deszczownica, obok słuchawka, tyle naprawdę wystarczy. I z tego, co nie raz czytałem, nie jest
@Jarek_P: ja może z trzy, woda bryzga wszędzie, wszystko mokre. Mam kabinę murowaną w literę U, ale na bocznej ścianie panel.
Z biegiem czasu to już bym tego więcej nie kupił, bo nie używam.
Firmy nie pamiętam, dokumentacje dawno wyrzuciłem.