Aktywne Wpisy
maly_ludek_lego +218
Obiecany wpis:
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Van-der-Ledre +17
Osobiście uważam, że jeśli miała by nastąpić jakakolwiek inwazja, na większą skalę ze strony inteligencji pozaziemskiej, to następnym krokiem będą zakłócenia systemów informatycznych/komuniakcji. Jeśli zostały wysłane rzekomo jakieś drony zwiadowcze, to kolejnym krokiem jest zakłócanie np. internetu, przechwytywanie sygnałów, ogólne zapozanawanie się z naszą infrastrukturą cyfrową, powodując jej szwankowanie. Byłby to kolejny punkt "zwiadu" przed działaniami militarnymi. Oczywiście dalsze "drony zwiadowcze" byłyby wysyłane. Tym razem możliwe że nad obiekty czysto strategiczne jak
W Tomaszowie Mazowieckim PiSowski prezydent realizując swoją obietnicę z kampanii wprowadził bezpłatną komunikacje miejską (dugie miasto w województwie), chwię potem doposażył ją w 25 nowoczesnych autobusów Solarisa (jak na 60–tysięczne miasto to dużo), skokowo z roku na rok wzrosła frekwencja w autobusach (ponad 69% więcej pasażerów), i dziś właściwie tylko ci którzy sami wybrali życie na odludziu za miastem skarżą się na dojazd do pracy zimą. Kto mieszka w Tomaszowie nie ma z tym problemu, jeśli narzeka to tylko dlatego, że po prostu nienawidzi PiS (głównie z powodu Antoniego Macierewicza, który raz po raz jest wybierany, m.in. od nas). Normalni ludzie się cieszą.
A jak jest u Was?
#polska #transport #propsydlapis #transportpubliczny #zerofare #macierewicz #polityka #dobrazmiana #zmiananalepsze #skokwlepsze
Czy w miejscu w którym mieszkasz masz dobry dojazd transpor publiczny zimą?