Aktywne Wpisy
KingaM +6
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Zawarudo +691
Eeeee.... Zakładka odbieranie i brak adresu portfela xD Też tak macie? 4.0.9 wersja. Teraz nie wiem jaki mam adres portfela xDDDD
lub wybrać adres z listy "Adresy" prawym myszy i kopiuj adres i wklej w pole do odbioru.
Nie ma więcej adresów w portfelu. Używasz Nie deterministycznego portfela, który nie może tworzyć nowych adresów. Jeśli chcesz utworzyć nowe adresy, użyj deterministycznego portfela.
Creating a new payment request will reuse one of your addresses and overwrite an existing request. Continue anyway?