Aktywne Wpisy
NaczelnyAgnostyk +16
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +133
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Jakieś alternatywy?
#decomorreno #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
Wcześniej było kakao, a teraz mieszanka kakaa z węglanem potasu. Środkiem spulchniający, stabilizator kwasowości.
Chyba jakieś c-----e kakaoo se sprowadzili albo obniżają jakość aby więcej $$$.
@justanotherdude: ty faktycznie xD ale chu ja nie mam problemów z solą (nawet za mało sodu mam i lekarka ostatnio mnie goniła) ale dajta mi moje stare kakao (╯︵
Ziarna są przemywane w węglanie dla obniżenia kwasowości, dodatkowo kakao jest ciemniejsze i łatwiej się rozpuszcza. Popatrz w sklepie, powoli wszystkie produkty będą miały podany jako składnik.