Aktywne Wpisy
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Kumpel19 +5
Przypominam, że w naszym kraju kobiety będą zmuszane do rodzenia dzieci, które będą nieuleczalnie chore, z wadami letalnymi. Dzieci, które umrą godzinę, dzień, miesiąc po narodzinach, w ogromnych cierpieniach, bólu.
Kobiety będą musiały obserwować agonię swoich wystaranych, chcianych potomków, w imię 'ochrony życia'.
Jeżeli jesteś w takiej sytuacji, a szpitale odmówiły Ci aborcji, to pamiętaj - nie jesteś sama!
2/31
#aborcja #codziennepowiedzkomus <- tag do czarnolistowania
PS. Dziękuję @justypl za cenną wczorajszą uwagę. Resztę uwzględnię w jutrzejszym wpisie. :)
Komentarz usunięty przez autora
A to to po prostu złoto:
Komentarz usunięty przez autora