@Wirtuoz: chyba se żartujesz. Żyć nie umierać, nawet chwili bym się nie zastanawiał jakbym się miał zamienić z tobą. Baba i robota w Polsce to nie jest żaden majestat. Powinieneś jechać z uśmiechem od ucha do ucha. Na #!$%@? ci p0lka albo kraj gdzie rząd wszystkich #!$%@? w dupę za samo istnienie?
@Wirtuoz: ale super! Mysle ze przynajmniej połowa osób tutaj miała chociaż raz takie myśli aby po nieudanym związku/pracy rzucić wszystko i wyjechać do innego kraju, ale nigdy nie mieli odwagi - powodzenia i dawaj znac jak sie uklada! ᕦ(òóˇ)ᕤ
@Wirtuoz do pełni szczęścia brakuje udanej transakcji na giełdzie. Jak coś mogę polecić akcje pewnej firmy zajmującej się sprzedażą gier w pudełkach. Nawet pewien znany filantrop polecał
@xyzak: 3 lata termu wywiązała się pomiędzy mną i siostrą dyskusja na temat Skandynawii. Jak wymieniłem kraje skandynawskie, to siostra zaczęła mnie poprawiać i dodawać do mojej listy Finlandię... zakończyło się zakładem i zarobiłem 100 euro :D
@Wirtuoz: powodzenia Miras, kumpel wyjechał kilka lat temu do Finlandii, znalazł świetną dziewczynę, ułożył sobie tam z nią życie i ostatnio chwalił się, że się spodziewają potomka, także wszystko przed Tobą ( ͡°͜ʖ͡°)
Dzisiaj podróż do nowej pracy w skandynawii. Ciekaw projekt, praca jako site engineer, pół roku bez powrotów do PL.
Trzymajcie kciuki, żeby samotność za bardzo nie doskwierała ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pracbaza
Jaka firma? Duże doświadczenie w branży?
Ja się zastanawiam nad Szwecją i inżynierem montażu.
Ja tu widzę wzór... przemyślałeś to sobie dokładnie, że akurat teraz chcesz lecieć :D?