Aktywne Wpisy
michalku +1915
Mirki, pijcie ze mną kompot!
Po 6 latach (!) rozwodu ze złą kobietą, Sąd Apelacyjny kilka miesięcy temu przyznał mi - tacie opiekę nad synem :) A dzisiaj, po 4 miesiącach od złożenia wniosku do ZUS, dostałem potwierdzenie o przyznaniu świadczenia 800+ :) Jestem legalnym tatusiem!
Po 6 latach (!) rozwodu ze złą kobietą, Sąd Apelacyjny kilka miesięcy temu przyznał mi - tacie opiekę nad synem :) A dzisiaj, po 4 miesiącach od złożenia wniosku do ZUS, dostałem potwierdzenie o przyznaniu świadczenia 800+ :) Jestem legalnym tatusiem!
Mowi +519
Nie jestem za PiSem, ale 8 lat ich rządów vs 4 tygodnie rządów totalnej koalicji dobitnie pokazuje, że przekroczenie wszelkich norm współżycia politycznego nie może pozostać bez odpowiedzi. Nielegalne podsłuchy, fabrykowwnie dowodów, ręczne nasylanie i sterowanie urzędami państwowym w celu zniszczenia konkretnej osoby to całkowite pogrzebanie mitycznych układów z Magdalenki.
PiS dostał druga szanse po latach '05-'07 nie tylko od społeczeństwa, ale i od przeciwników politycznych. Jednak pokazali, że są takim typowym
PiS dostał druga szanse po latach '05-'07 nie tylko od społeczeństwa, ale i od przeciwników politycznych. Jednak pokazali, że są takim typowym
Nie jestem hondziarzem, choć oznaczenie kodowe silnika znam. XD Ale nie ucieknę od memów i śmieszkowania z Civiców więc ostatecznie to wszystko polubiłem.