Wpis z mikrobloga

W dniu dzisiejszym uświadomiłem sobie, że właściwie #!$%@?łem swoje życie. Nie będę z kobietą do której pierwszy raz w żuciu poczułem to, co przez 30 lat mi się nie zdarzyło. Ciężko mi komukolwiek zaufać, jej już właściwie zaufałem. Niestety ona współpracowała tylko do pewnego momentu. Nie wierzcie w to, jak wam ktoś #!$%@?, że wasza prawdziwa miłośc w końcu przyjdzie i po porażce czekajcie, szukajcie czy #!$%@? wie co. Bo możecie się nie doczekać. Ja czekałem, czekałem i się doczekałem. Jeśli wtedy nie wyjdzie to macie #!$%@? w głowie totalny. Wiem , że nie dam rady przez najbliższy długi czas przed kimś się otworzyć. Na mame z dzidziusiem się nie piszę, więc pora ogarnąć wszystkie otwarte tematy i powoli się żegnać. Kobiety są perfidne, nawet te które wydawałyby się najbardziej niewinne, nieśmiałe czy Bóg wie co. Im nie tyle będzie brakować #!$%@? do dupy co do łba. A jeśli myślicie, że nie macie kobiet przez wygląd, hajs, status społeczny czy #!$%@? charakter, to uświadomcie sobie, że można mieć to wszystko i być sam jak palec przez całe życie, Będziecie się bronić, udawać przez znajomymi, że was to nie rusza ale nadejdzie taki dzień, że się zesracie tak wewnętrznie i jeśli normalnie nie byliście w stanie komuś zaufać to po wtopie nie będziecie tym bardziej.
#zwiazki
  • 10
Nie będę z kobietą do której pierwszy raz w żuciu poczułem to, co przez 30 lat mi się nie zdarzyło.

@fylinksdallen: ale być może będziesz z taką, która odwzajemni Twoje uczucie. Nie nakładaj tylko sobie bezsensownych standardów teraz, że musisz czuć dokładnie to, co do tamtej, bo to w innym przypadku to już miłości nie jest i trzeba odrzucić i następna proszę. Każda relacja jest inna, bedzie inna, a to nie
@Old_gamer1988: @Onkosfera: @blond_lok:
ja to wszystko rozumiem.Ale będąc introwertykiem jest ciężko. Gdy w końcu dasz rade wydusić z siebie coś więcej przy osobie której jesteś w stanie zaufać każda inna relacją będzie miała z tył głowy kolejny hamulec. Takie błędne koło. Ja już chyba nie mam siły go toczyć. Przespałem najlepsze lata , choć to też było związane z charakterem. Jak sobie pomyśle ile czasu musi znowu upłynąć, żeby
@fylinksdallen: weź głęboki oddech, odpocznij, idz na spacer, zazwyczaj kobiety widza jak ich wielka miłość po 2 dniach od rozstania już spotyka się z inną, bywa ze sąsiadką czy najlepsza przyjaciółką, takie sytuacje się dzieją i nie ma się co #!$%@?ć, widać to nie była ona, jeszcze się pojawi i wyjdzie naturalnie
@fylinksdallen: Właśnie mając wszystko tj. wygląd, pieniądze, status społeczny czy dobry charakter i charyzmę jest o wiele ciężej znaleźć kobietę która będzie zainteresowana nami jako osobą a nie widziała nas przez pryzmat wyglądu/pieniędzy/statusu społecznego. Jeśli już takowa się znajdzie bądź uda się nam trafić na interesującą nas kobietę to zwykle kończy się tak samo - frustracja, rozczarowanie i rozgoryczenie. Jeśli chciałbyś porozmawiać to pisz pw
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@fylinksdallen: Ze związkami to jest tak, że te najlepsze tworzą się w najmniej oczekiwanym momencie. Nie skupiaj się na tym specjalnie i nie poddawaj od razu całego siebie w związku i będzie git.
@fylinksdallen: Pisząc o żegnaniu masz na myśli ALT F4 jeżeli chodzi o życie ?
Rozumiem Cię doskonale, serio.. Jednak kobieta to nie jest sens całego życia.. nie buduj sobie na kobiecie swojego przetrwania bo zobacz jaki masz efekt.. catastrophic failure na polu związki i myślisz o rezygnacji z życia..

Nie uważasz że coś tu się nie dodaje ? i jest tylko jedną z wielu perspektyw. Możesz przybrać inną.
To tak jakbyś