Aktywne Wpisy
CreaOnion +255
Człowiek jedzie Uberem do monopolowego a tam napad. I tak nikt tego na nocnej nie wyplusuje więc daje filmik. Typ na koniec nam groził że nas dojedzie xd
https://streamable.com/71bx65
https://streamable.com/71bx65
DFWAFDS +17
#przegryw słuchajcie co się odjeb@lo właśnie u huopa pisze od razu bo później zapomnę. Sorry za składnię ale jestem trochę zdenerwowany sytuacja.
Przebudziłem się nagle, tradycyjnie leżałem na boku i tradycyjnie obróciłem się na plecy, serce zwariowało nagle, chyba 200 uderzenia na sekundę, myślę sobie zawał... Ale po jakimś czasie przeszło i znowu staram się zasnąć. W końcu wpadłem w taki pół sen (niby śpię ale jeszcze kojarzę co wokół mnie się
Przebudziłem się nagle, tradycyjnie leżałem na boku i tradycyjnie obróciłem się na plecy, serce zwariowało nagle, chyba 200 uderzenia na sekundę, myślę sobie zawał... Ale po jakimś czasie przeszło i znowu staram się zasnąć. W końcu wpadłem w taki pół sen (niby śpię ale jeszcze kojarzę co wokół mnie się
#zwiazki
Po drugie, nawet jeśli ją spotkasz (albo coś podobnego do "prawdziwej miłości"), to i tak jesteś finalnie sam ze sobą, jak palec.
@fylinksdallen: ale być może będziesz z taką, która odwzajemni Twoje uczucie. Nie nakładaj tylko sobie bezsensownych standardów teraz, że musisz czuć dokładnie to, co do tamtej, bo to w innym przypadku to już miłości nie jest i trzeba odrzucić i następna proszę. Każda relacja jest inna, bedzie inna, a to nie
@fylinksdallen: znam twój ból. 3maj się Miras
ja to wszystko rozumiem.Ale będąc introwertykiem jest ciężko. Gdy w końcu dasz rade wydusić z siebie coś więcej przy osobie której jesteś w stanie zaufać każda inna relacją będzie miała z tył głowy kolejny hamulec. Takie błędne koło. Ja już chyba nie mam siły go toczyć. Przespałem najlepsze lata , choć to też było związane z charakterem. Jak sobie pomyśle ile czasu musi znowu upłynąć, żeby
Rozumiem Cię doskonale, serio.. Jednak kobieta to nie jest sens całego życia.. nie buduj sobie na kobiecie swojego przetrwania bo zobacz jaki masz efekt.. catastrophic failure na polu związki i myślisz o rezygnacji z życia..
Nie uważasz że coś tu się nie dodaje ? i jest tylko jedną z wielu perspektyw. Możesz przybrać inną.
To tak jakbyś