Aktywne Wpisy
wilkCaly +100
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +38
Z drugiej wyzwolone, niezależne Julki, hipsterzy z ajfonami, które im się należą (forza komunizm), elity, banksterzy, wyksztalciuchy, ateusze, heretycy wiary, lgbt domagające się adopcji dzieci, feministki domagające się parytetów i preferencji w życiu publicznym oraz krzyczące o dyskryminacji, ekoterroryści krzyczący że diesle emitują za dużo syfu i tym, że tajwańskie bobry są przez to zagrożone i reszta towarzystwa, że o polskich ruchach blm nie wspomnę.
Oczywiście nad tym wszystkim czuwa mateczka rassija, która skrupulatnie produkuje fake newsy by jeszcze bardziej podzielić polski naród, PiS swoimi trollami dokłada cegiełkę by tylko wygrać wybory i zdobyć jako takie poparcie w internecie, gdzie dostaje w piz*e a sztandarowy produkt pt #albicla okazał się narodowym chanem, że o demolce polskiej gospodarki różnymi programami "socjalnymi" pt 14 emerytura nie wspomnę
Widzę co wyprawia TVP i media powiązane z PiS, w tym Sakiewicz i spółka, ale widzę też co wyprawia Wyborcza, Urban albo Wprost i za każdym razem mam dość obu frontów, dzizas ku*wa ja pier*ole
TFU
Jedyne co to jestem skłonny wspierać #protest, bo dopóki PiS się w tym kraju nie dorwał do władzy, był względny spokój. Kolorowo nie było, ale skala szamba, podziałów itd. była jednak mniejsza.
#bekazlewactwa #bekazpisu #gorzkiezale #zalesie
Komentarz usunięty przez autora
@papaj_21_37: i to samo złodziejstwo i fałszywy kult sukcesu
Polecam :)
Spróbuj powiedzieć: PiS jest zły, ale coś tam im wyszło. W drugą stronę - jestem za aborcją, ale nie w 9 miesiącu ciąży.
Coraz bardziej się zastanawiam czemu ludzie, którzy są pośrodku tak bardzo dają się obu tym skrajnym grupom.
@papaj_21_37: xDDDDD