kurna, od 01.01 jestem bezrobotny, zakładałem, że zdążę w ciągu miesiąca otworzyć działalność więc nie chciało mi się zgłaszać, bo prawo do ubezpieczenia zdrowotnego mam, jednakże z przyczyn niezależnych uda mi się dopiero ruszyć w lutym. Czy w #pup wymagają wszystkich świadectw pracy czy styknie tylko za ostatnie 2,5 roku plus dyplom uczelni, żeby zarejestrować się na kilka dni na #bezrobocie i mieć ubezpieczenie?
@Maniera: najlepsze jest to że za każdym razem jak się rejestrujesz to musisz od nowa dostarczac poprzednia świadectwa pracy zamiast tylko tego którego nie mają w pup
@ErroL: to ja wiem, pierwszy raz się rejestrowałem i wykreślałem, jak epuap był na większą skalę wdrażany do urzedów i dopiero był cyrk, decyzje oczywiście przyszły papierowo :D
@MaxVerstapen: @resetblow: @methanex: @Maniera: @ErroL: @Rampo: przy rejestracji przez EPUAP jeżeli wskazuję gdzie pracowałem to świadectwa pracy muszę załączyć, ale wczoraj wieczorem się wkurzyłem i przekopałem papiery jeszcze raz i znalazłem. Dzięki za pomoc i dobre chęci :)
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
@methanex
Ale jak rejestracja jako bezrobotny, bez ubiegania się o zasiłek to też? Jeżeli tak to zwracam honor